Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Itsetehtyjä hahmoja 3DS:n Fire Emblemiin

Nintendon 3DS-käsikonsolille ilmestyvästä Fire Emblem -pelistä on selvillä nippu lisätietoja. Nimikkeen, jonka englanninkielinen lisänimi on suoraan käännettynä Awakening, pääosasta löytyy tällä kertaa kaksi hahmoa, joista toisen pelaaja pääsee itse luomaan.

Strategiasarjan uusimman tuotoksen pääosassa on tällä kertaa tuplamiehitys. Intelligent Systemsin kehittämän pelin toisen päähahmon pääsee muovaamaan itse, sillä omalle tuotokselle voi valita haluamansa luokan, sukupuolen ja naamataulun. Toisessa valokeilassa komeilee Iris-valtakunnan prinssi Krom. Kumpikin hahmoista on jollain tapaa sidoksissa juonen keskiössä oleviin nukkuviin lohikäärmeisiin, joiden heräämisen on kerrottu aiheuttavan maailmanlopun.

Pelistä löytyy Dual-ominaisuus, jonka avulla taisteluissa vierekkäin olevat hahmot voivat auttaa toisiaan taisteluissa. Lisäksi tarjolla on astetta vapaampaa liikkumista pelin kartoilla.

Fire Emblem -pelisarjan tuotoksia on julkaistu melkein jokaiselle Nintendon käsi- ja kotikonsolille. Kyseessä on fantasiamaailmaan sijoittuva strategiaroolipelien sarja, jonka ensimmäinen osa näki päivänvalon jo vuonna 1990. Kolme Fire Emblem -sarjan hahmoa on myös käynyt vierailemassa Super Smash Bros. -mätkintöjen taistelijoina.

Tietoa Fire Emblemin 3DS-version rantautumisesta Eurooppaan ei vielä ole. Japanilaiset saavat pelin hyppysiinsä huhtikuun 19. päivänä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi