Iwata luottaa Nintendon Wii-tarjontaan

Nintendon toimitusjohtaja Satoru Iwata uskoo Wii Sports Resortin, Wii Fit Plusin ja New Super Mario Bros. Wiin jokaisen myyvän kymmenen miljoonaa ensi vuoden huhtikuuhun mennessä, kiitos vahvan E3-esityksen.

– Pelejä oikeasti kokeilleet antoivat niille hyvän arvosanan. Jakelijat antoivat myös palautetta, kuten esimerkiksi "Nintendo on tämän lomakauden avaintekijöitä", Iwata kertoi sijoittajille suunnatussa haastattelussa.

Hän myönsi yhtiön tehneen virheitä, kun Wii Music ja Animal Crossing: City Folk eivät osoittautuneet Wii Fitin ja Mario Kartin kaltaisiksi pitkän aikavälin myyntijuhdiksi. Luottamus tämän lomakauden julkaisuihin on kuitenkin kova.

Iwata yritti myös vakuuttaa sijoittajia Nintendon tavoitteista Vitality Sensorin suhteen. E3-messuilla paljastettu lisälaite sai vaisun vastaanoton, koska yhtiön suunnitelmat poikkeavat totutusta, kuten Wii Fitin kohdallakin nähtiin.

– Yritämme ensin esittää rentoutumisen teemalla höystettyä videopeliä rikastuttamaan käyttäjien elämää, mikä on täysin perinteisten teemojen vastaista. Erityisesti kiireiset ihmiset ovat varmasti kokeneet vaikeuksia nukahtaa kiireisestä päivästä johtuvasta väsymyksestä ja myöhäisestä kotiintuloajasta huolimatta... Mitä jos voisitkin visualisoida kuinka rauhoittua ja rentoutua tai tarkastaa automaattisten hermotoimintojesi tilan yksinkeraisesti syöttämällä sormesi laitteeseen kerran päivässä?

Vitality Sensor saapunee kauppoihin ennen ensi vuoden loppua. Iwata kertoi haastattelussa lisäksi, ettei Nintendo suunnittele laskevansa Wiin hintaa lähiaikoina.

Galleria: 

Kommentit

Tämä on jotenkin ärsyttävä uutinen. Tämä vaan vahvistaa sitä ajattelutapaa että vain Nintendon kehittämät pelit ovat hyviä ja muitten tekemille peleille nyrpistetään nenää.

jokaisen myyvän kymmenen miljoonaa ensi vuoden huhtikuuhun mennessä
raharaharaha

Eikös tätä Vitality Sensoria voitaisi käyttää loistavasti kauhupeleissä? Laite mittaisi jatkuvasti pelaajan pulssia ja pulssin kasvaessa musiikki vaihtuisi palottavammaksi ja efektit reagoisivat jatkuvasti pelaajan elintoimintoihin :) hyi helvetti, kun pelottaa jo valmiiksi.

//: Peliin voisi laittaa automaattisen 112 toiminnon kun pelaaja saisi sydänkohtauksen. :3

ja jos pulssi pysyisi alhaisena niin, peli olisi pelkkää kuraa :D

"Eikös tätä Vitality Sensoria voitaisi käyttää loistavasti kauhupeleissä? Laite mittaisi jatkuvasti pelaajan pulssia ja pulssin kasvaessa musiikki vaihtuisi palottavammaksi ja efektit reagoisivat jatkuvasti pelaajan elintoimintoihin :) hyi helvetti, kun pelottaa jo valmiiksi."

Kyllähän tuo Iwata tuosta puhuukin:

"Traditionally, great games has made people excited and stimulated. Wii Vitality Sensor has great potential for various applications like measuring how horrified a player is in a horror title."

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi