Jagged Alliance ja Xevious Nintendon latauspalveluissa

Nintendon latauspalveluissa päästään tällä viikolla ammuskelemaan oikein toden teolla, sillä ladattavaksi ilmestyy Xevious, 99Bullets ja astetta taktisempi Jagged Alliance. Xeviouksen lisäksi myös muita klassikkopelejä nähdään Game & Watch Gallery -kokoelmassa. WiiWare pitää tällä viikolla taukoa, sillä kaikki uutuustarjonta rajoittuu käsikonsoleille.

Alhaalta ylöspäin vierivä ammuskeluklassikko Xevious saa nyt uuden elämän astetta kolmiulotteisempana. 3D Classics: Xevious on tuttu peli vuosien takaa, mutta tällä kertaa vihollisia pääsee pommittamaan kolmiulotteisten grafiikoiden saattelemana. Toinen 3DS:lle lipuva uutuus on Game & Watch Gallery. Nimike sisältää neljä Nintendon Game & Watch -laitteiden peliä: Manhole, Fire, Oil Panic ja Octopus. Alkuperäisten versioiden lisäksi ennätyspisteitä pääsee tavoittelemaan uudistetuissa versioissa, joissa tummat siluettihahmot on korvattu Mario-peleistä tutuilla hahmoilla.

DSiWaren puolella pelikirjasto täydentyy kolmella nimikkeellä. Myös kasetilla julkaistu Jagged Alliance ilmestyy nyt ladattavaksi käsikonsoleille. Ivanin, Moseksen ja kumppanien vuoropohjaista taktikointia Metaviran saarella pääsee harjoittamaan kumpaakin konsolin näyttöä käyttäen. AfterZoom-uutuus muuntaa DSi:n kamerat mikroskoopeiksi, sillä nimikkeen ideana on kuvata laitteen kameralla eri esineitä mikroskooppisten organismien löytämiseksi. 99Bullets-räiskinnässä pelaaja saa joka kentän alussa haltuunsa pelin nimen mukaisesti 99 luotia, joita käyttäen on tarkoitus selvitä vihollisia pursuavat kentät ilman panosten tai elinvoiman loppumista.

3DS eShop
3D Classics: Xevious (6€)

3DS Virtual Console
Game & Watch Gallery (3€)

DSiWare
AfterZoom (500 pistettä / 5€)
Jagged Alliance (500 pistettä / 5€)
99Bullets (500 pistettä / 5€)

Galleria: 

Kommentit

Löytyisiköhän tuota Jaggedia fyysisenä jostakin verkkopuljusta / myymälästä (kohtuulliseen hintaan).
DSi toki löytyy mutta periaatteesta en kyllä lataa peliä vaan fyysisenä kopiona tämä pitäisi saada.

http://www.play-asia.com/SOap-23-83-gv6-71-ba-49-en-84-j-70-351e.html

Sieltä löytyy, hinta vain on huomattavasti latausversiota korkeampi. DS-versio ei myöskään ole saanut ihmeemmin kehuja.

Jagged Alliance on ruma ja kuulostaa pahalta, mutta näinhän se oli jo 90-luvulla. Myöskään minkäänlaista tutoriaalia ei ole, joten sarjaan tutustumattomille oppimiskynnys on aika armoton; esimerkiksi hahmojen eri ominaisuuksia ei paljoa selitetä ja inventaarion kanssa kikkailu vaatii harjoittelua.

Toisaalta se on Jagged Alliance vitosen hintaan, mikä riitti helposti ostoon. Muutaman sektorin valtauksen perusteella nappihankinta.

IGN:n arvostelussa peli sai 4.6. Oleeliisin kohta on jutun viimeinen lause: "As it is, though, Jagged Alliance is faithful to a fault, likely to appeal exclusively to fans of the original with no concern for the broader audience."

http://ds.ign.com/articles/100/1002106p1.html

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi