Jatko-osan kehittäjä harmittaa Crackdown-tekijää

Xbox 360:n Crackdownin kehittäneen Realtime Worldsin toimitusjohtaja David Jones myöntää GamesIndustryn haastattelussa, että jatko-osaa kehittävä Ruffian Games, tai pikemminkin sen sijainti, ärsyttää häntä hieman.

Realtime Worldsilla on ollut pienoisia vaikeuksia saada palkattua tarpeeksi työntekijöitä studion All Points Bulletinin tuotantoon, eikä samaan kaupunkiin perustettu Ruffian helpota tehtävää.

– Sarjan suhteen, kuten aina meidän luomuksiemme kohdalla, olemme aina innokkaita näkemään niiden tekevän suuria asioita. Tämä on kuin töyssy tiellä... eikö todellakaan olisi ollut mahdollista, että sen olisi tehnyt joku Microsoftin sulkemista studioista, Jones harmittelee.

Realtime Worldsin väki oli valmiina käymään Crackdown 2:n kimppuun heti ensimmäisen pelin jälkeen, mutta Microsoftin empiminen pakotti heidät siirtymään All Points Bulletinin pariin.

Jonesin mukaan Crackdownin julkaisijana toiminut Microsoft ei ollut täysin varma pelin menestyksestä ja markkinoinnista.

– Pelilllä on nyt vahva fanikunta, mutta se oli yksi noista tuotteista, jotka tulevat tyhjästä, ja mielestäni se oli merkki joistakin alamme aikaisemmista ongelmista. Microsoft ei oikein tiennyt, mikä se oli tai kuinka sitä tulisi markkinoida. Se oli yksi niistä hiekkalaatikkopeleistä, ja uskon menestyksen hieman yllättäneen Microsoftin.

All Points Bulletin valmistunee ensi vuoden alussa PC:lle. Electronic Artsin julkaisemaa peliä ollaan tuomassa myös Xbox 360:lle, mutta viralliset tiedot konsolipainoksesta ovat vähissä.

Crackdown 2 julkaistaan Xbox 360:lle ensi vuonna. Moni Ruffian Gamesin työntekijöistä oli mukana ensimmäisen pelin kehityksessä. Jatko-osan luvataan tarjoavan aikaisempaa paremmat moninpelimahdollisuudet.

Galleria: 
ladataan kommentteja...