Portal

J.J. Abrams: Uutisia Portal-elokuvasta on lupa odottaa pian

Portal-peliin perustuvasta elokuvasta on ollut puhetta jo vuodesta 2013 lähtien. Projekti ei ole näyttänyt paljoakaan elonmerkkejä tuon vuoden jälkeen, mutta nyt horisontissa näkyy pieni valonpilkahdus.

Elokuvaohjaaja J.J. Abrams kertoi DICE 2013 -tapahtumassa työskentelevänsä Valve-pelitalon kanssa. Yhteistyön oli määrä keskittyä Portal- ja Half-life-filmien kehittämiseen, mutta paljoa uutisointia ei niistä ole nähty sitten tuon vuoden.

IGN:n haastattelema mies lupailee tietoja kuitenkin lähiajoille, sillä projekti on hänen mukaansa yhä voimissaan. "Meillä on tapaaminen ensi viikolla Valven kanssa, olemme erittäin aktiivisia, toivon että kuulisimme melko pian Portal-julkistuksen."

Filmin juonesta Abrams ei vielä paljastanut tiedonmurusia, mutta hän vahvisti jälleen todella pitävänsä sekä Portalin että Half-Lifen pelaamisesta. Tätä voinee pitää hyvänä merkkinä sille, että mahdollinen lopputulos olisi ainakin pääperiaatteiltaan uskollinen alkuperäisteokselle.

Abramsin CV sisältää monenlaista työtä filmien parissa. Hän on muun muassa ohjannut elokuvat Star Wars: The Force Awakens, Star Trek Into Darkness ja Mission: Impossible III. Lisäksi hän on ollut tuottamassa ja kynäilemässä monia muita tuotoksia aina Cloverfieldistä Armageddoniin.

Kirjaudu kommentoidaksesi