Jo yli 70 miljoonaa PS4-konsolia myyty!

Sony Interactive Entertainment kertoi tiedotteessaan PlayStation 4 -konsolia myydyn kuluttajille jo 70,6 miljoonaa kappaletta. Tällä lukemalla PS4 on kaikkien aikojen kuudenneksi myydyin kotikonsoli.

Samassa yhteydessä Sony paljasti lähes 618 miljoonan PS4-pelin käyneen kaupaksi sekä fyysisinä että digitaalisina kopioina, ja virtuaalikypärä PSVR:kin löytyy noin kahdesta miljoonasta kotitaloudesta. Kaikki nämä luvut ovat maailmanlaajuisia myyntejä joulukuun kolmanteen päivään asti mitattuna. Japanin ja Euroopan osalta luvut on kerätty 3.12. ja Yhdysvalloissa arvio perustuu edellisen päivän lopun lukemiin.

SIE:n johtaja Andrew House kommentoi myyntejä: "Olemme iloisia siitä, miten monet ihmiset nauttivat PlayStation 4:n tarjoamasta viihdetarjonnasta, ja että PlayStation VR:n kaltainen uusi teknologiakin on löytämässä paikkaansa."

Vuosineljänneksittäin annettujen tulosjulkaisujen ja niissä paljastettujen toimituslukemien lisäksi Sony on PS4-sukupolven aikana tavannut tiedottaa kuluttajille myytyjen konsolien määristä aina kymmenen miljoonan välein. 60 miljoonaa ylitettiin kesäkuun 11. päivä tänä vuonna, ja 50 miljoonaa vuosi sitten Suomen itsenäisyyspäivänä. Viimeisin kanaviin toimitettu lukema oli syyskuun viimeiseltä päivältä, 67,5 miljoonaa kappaletta.

Kirjaudu kommentoidaksesi