John Carpenterin konsultoima F.E.A.R. 3 syksyllä

F.E.A.R. -kauhupelisarjan kolmas osa julkaistaan PS3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle ensi syksynä.

Alma palaa jälleen pelottelemaan ja tällä kertaa mukana ovat pojat Point Man ja Paxton Fettel, joiden myötä peliin on saatu trendikkäitä co-op-pelimuotoja. Pelin elokuvallisten elementtien työstämisessä on ollut apuna kauhuohjaaja John Carpenter (Halloween, Thing) ja tarinaa on hionut 30 Days of Night -vampyyrisarjakuvista tunnettu Steve Niles.

Kehityksestä vastaa ensimmäisen F.E.A.R:in konsolikäännökset tehnyt Day 1 Studios yhteistyössä pelisarjan PC-painokset ja kakkososan konsoliversiot tehneen Monolith Studiosin kanssa.

Galleria: 

Kommentit

Loistavaa! Toivon John Carpenterin tuovan peliin jotain omalaatuista. F.E.A.R. oli loistava peli (lisärit eivät yltäneet samalle tasolle) ja F.E.A.R. 2 oli ihan hyvä jatko-osa, mutta F.3.A.R.:in kohdalla odotukset ovat kovat... ...kunpa saisivat peliin The Thingmäistä piinaavaa tunnelmaa, niin avot!

Kiinnostaisiko kyllä saada tietää, mitä Becketille oikein kuuluu. Sen verta erikoiseen tilanteeseen mies kakkosen jälkeen jäi. :D Pelin lopetus oli kyllä ainoa laatuaan.

Pientä täsmennystä: Day 1 Studios ei ole tehnyt ykköstä, vaan ykkösen konsolikäännökset. Fear 1 & 2 ovat molemmatkin Monolith Studiosiosin käsialaa.

@PSXGamer: Kiitoksia oikaisusta. Katselin vain konsoliversioiden speksejä, niin jäi tuo huomaamatta.

Toivottavasti Monolith on kuitenkin tiukasti kehityksessä mukana, että F.E.A.R.-sarjan tuttu ote säilyy.

gefilus A: Aivan, Becketin tilanne on kyllä ihan uniikki. On kuitenkin aika jees päästä pelaamaan Paxton Fettelillä, ehkäpä leikkimään pientä ihmissyöntiäkin? :)

Kova homma jos co-opin localiksi laittavat, sitten vois jo harkita.

No traileri näytti paskalta, vaikka sarjan fani olenkin(ja muutaman Carpenterin leffankin). Olisikohan se Carpenterin konsultointi nyt sitten sitä, että teaseria varten on käyty ohjaamassa kiusallisen korni synnytysnäytelmä. Mulla on edelleen toiveet korkealla, mutta Carpenterin läsnäolo häiritsee mun voimaani. Aivan kuin miljoonat kauhun huudot yhtäkkiä vaimenisivat. Minulla on aavistus, että jotakin häijyä on kehkeytymässä.

Taitavat ainakin kauhuelementit kärsiä tuosssa yhteistyötilassa. Hyvin vaikea kuvitella, että peliin onnistuttaisiin rakentamaan minkäänlaista kauhutunnelmaa, jos voi koko ajan rupatella kaverilleen. Omimmillaan nämä pelit tapaavat kuitenkin olla yksin, kuulokkeet päässä ja pimeässä pelattuina.

Kyllä sen kauhutunnelman voisi kahdellekin saada. Laitetaan ne kulkemaan eri reiteiille saman aikaisesti. Toiselle lyödään *halvaus ja linjalle joku örkki veistelemään käänteistä totuutta..

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi