Joulukalenterissa vuoden valinnat

KonsoliFINin joulukalenterin 22. luukusta paljastuu hehkutusta ja ylistystä, kun kukin toimituksen jäsenistä pääsee esittelemään suosikkipelinsä kuluvana vuonna. Vuoden aikana on nähty merkkiteoksia laajalla skaalalla, mutta kuten ylläpidon valinnoistakin näkyy, yksi erityisen laaja roolipeliseikkailu oli ylitse muiden keräten eniten kehuvia ääniä. Artikkelin voi käydä lukemassa täällä.

Vertailun vuoksi viime vuoden valintoja pääsee muistelemaan täällä.

Valitettavasti kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja enää on kaksi kalenteriluukkua jäljellä ennen pyhiä. Vielä ehtii kuitenkin osallistumaan KonsoliFINin joulupatakeräykseen Pelastusarmeijan sivuilla ja myös huikeaan PlayStation-aiheeseen kisaamme, jossa on palkintoina kaksi PS Vita -käsikonsolia, PlayStation 3 ja PS3-pelejä. Aiempien luukkujen tarjontaan voi puolestaan perehtyä foorumin puolella joulukalenteriketjussa.

Galleria: 

Kommentit

Uhhuh, tätä luukkua onkin odotettu. Mitä lie on säästetty sinne viimeisimpiin luukkuihin, kerta jo 22. luukussa tuli nämä vuoden valinnat. :)

Ja kiitos, että jaksatte aina muistutella joka uutisessa tuosta Joulupadasta ja muista. :P Meinasi päästä unohtumaan, mutta nyt on vitosta köyhempi opiskelija lahjoittanut hieman joulumieltä vähäosasemmille. Koitin taktikoida, että laitan sen verran, että päästään KonsoliFINiä edeltävästä ryhmästä ohi, mutta ero oli sen verran suuri, että ei näillä eväillä kyllä sellasia temppuja tehdä. Elikkä nyt kaikki muutkin vielä osallistumaan, jotta päästään karppaajista ohi. :D

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi