Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Joulukuun Gameranking–kisa on ratkennut

Joulukalenterin luukut on avattu ja vuosi vaihdettu. Keväistä pelitulvaa odotellessa palataan kuitenkin vielä hetkeksi joulukuuhun Gameranking-kisan tuloksien myötä.

Palkintopeli lähtee tällä kertaa Exectalle, joka purki sydäntänsä Batman: Arkham Cityn arvostelun muodossa.

Paljastuneesta väärinkäytöstä johtuen KonsoliFIN-t-paita jää tällä kertaa arpomatta.

Onnittelut voittajalle ja muille tsemppiä tammikuun kilpailuun!

Uusi vuosi on jo hyvällä mallilla ja palkinnot odottavat ottajaansa. Säännöt jatkuvat muuten samoina, mutta kirjoitusten määrän jäädessä liian vähäiseksi, otetaan ne mukaan seuraavan kuukauden kilpailuun. Tarkemmat tiedot kilpailusta löytyvät lähdelinkin takaa.

Galleria: 

Kommentit

Mikäs tämä väärinkäytös juttu nyt oikein oli? Vai onko KFinin ylläpito määrännyt tapauksen tiedot salaisiksi ja suljetuksi KFinin salaisiin arkistoihin Siperiassa?

Jotenkin typerää että nämä pitkät voittavat, koska tälläinen tavallinen pulliainen ei jaksa todellakaan lukea tuollaisia. Toivottavasti jatkossa nähtäisiin vähän lyhyempiä ja ytimekkäämpiä voittajia. Ns. "virallinen" arvio saa ja kuuluukin olla pitkä ja tarkka, mutta käyttäjien mielipiteet sopisi olla hieman lyhyempiä.

Casa: Onko se enää silloin arvostelu vaan enemmänkin mielipide? Kyllähän minä adjektiiveja voin viljellä mutta ei se paljon kerro itse pelimekaniikasta mitään.
Ja ylipituus arvostelussa ei ole ongelma jos se on kunnolla kirjoitettu.
Ja kyllä lyhyt voi voittaa. Kukaan vaan ei ole onnistunut puristamaan ajatuksiaan hyvin lyhyeksi pätkäksi.

Casa: lyhyempiä (mutta samalla pidempiä kuin "Bäfä on paras") kirjoituksia ei ole paljon näkynyt, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Tekstin pituus ei ole se mikä ratkaiseen, joten kyllä niitä lyhyempiäkin kannattaa lähettää.

Ei oo todellista, tän täytyy olla unta. :D Ja valitan arvostelun pituutta. Yleensä en vaan yksinkertaisesti saa ahdettua kaikkea tarvittavaa tiiviisti yhteen kirjoitukseen. Batmanissa homma vain lähti vielä enemmän lapasesta kuin tavallisesti, peli kun on sen verran loistava, että halusin perustella GOTY-valintani huolella. Pyrin jatkossa kuitenkin ainakin hieman lyhyempiin arvosteluihin.

Nyt pitäis sitten päättää, minkä pelin sitä valitsis. Viime vuoden peleistä puuttuu enää Saints Row 3 ja Dark Souls...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi