Juho Kuorikosken X-COM -aiheinen kirja hakee rahoitusta

Juho Kuorikoski on saanut julkaistua jo useamman peliaiheisen kirjan. Sinivalkoisen pelikirjan ja Suuret seikkailupelit – Tietokonepelien klassikot -teoksen jälkeen mies on päättänyt keskittää voimansa yhteen pelisarjaan. X-COM – Tietokonepelien klassikot hakee rahoitustaan mesenaatti-palvelussa.

Kuorikosken mukaan X-COM – Tietokonepelien klassikot on tekijähaastattelujen kautta rakentuva historiikki jo vuonna 1994 starttailleesta pelisarjasta. Ääneen pääsevät niin X-COM -pelien kanssa tekemissä olleet kuin henkisiä jatko-osia tehtailleet henkilötkin. Pitkän linjan pelitoimittaja Niko Nirvi on luvannut raapustaa teoksen esipuheen.

Ensi vuoden syksyksi uumoiltua X-COM -tietokirjaa voi rahoittaa Kuorikosken aiempien julkaisujen tapaan mesenaatti-palvelussa. Minimitavoitteeksi on asetettu 5000 euroa.

X-COM - tietokonepelien klassikot from Aleksi Mäkinen on Vimeo.

Kommentit

Lähti muuten tuki tuolle nopeammin kuin pelikonsoli joulualesta. Muut teokset eivät niinkään ole olleet itseä kiinnostavia, mutta tämä pelisarja on jotain aivan uskomatonta. Herra Kuorikoski tekee kuitenkin historiaa, joten tuki on taattua!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi