Jumalpelaamista Live Arcadessa

Live Arcaden kesäkampanjan toisena julkaisuna vuoron saa From Dust. Ubisoftin jumalpelin voi lunastaa nyt latauspavelusta 1200 Microsoft-pisteellä.

From Dustissa pelaajan tehtävänä on suojella alkukantaista, luonnon armoilla elelevää heimoa. Muokkaamalla ympäristöä voi esimerkiksi tuottaa hedelmällistä viljelysmaata tai vesistöjä.

Peli julkaistaan myöhemmin myös PC:lle ja PlayStation 3:lle.

Kahden vuoden takaa samasta kampanjasta tuttu Splosion Man sai puolestaan ilmaisen laajennuksen alkuviikosta. Uuden tason tarkoituksena on toimia prologina pelin jatko-osalle, Ms. Splosion Manille.

Myös Dragon Age II sai ensimmäisen laajennuksensa. Legacy-lisäpaketin luvataan tarjoavan tuntikaupalla lisää seikkailtavaa 800 pisteen vastineeksi.

Nopeimmat ehättävät poimia vielä lisäksi tavallista edullisempia laajennuksia Microsoftin julkaisemiin peleihin. Tyrkyllä on muun muassa karttapaketteja Halo- ja Gears of War -peleihin sekä lisäepisodeja
Alan Wakeen.

Varsinainen viikon tarjous taasen koskee Mass Effect 2 -laajennuksia. Arrival, Lair of the Shadow Broker ja Kasumi - Stolen Memory ovat tarjolla kultajäsenille puoleen hintaan ensi viikon tiistaihin saakka.

Uusia demoja Xbox Liveen ei ole ilmestynyt. Games on Demandiin sen sijaan on tuotu ladattavaksi esimerkiksi jryin vahvasti suosittelema Prison Break.

Galleria: 

Kommentit

"Kahden vuoden takaa samasta kampanjasta tuttu Splosion Man sai puolestaan ilmaisen laajennuksen alkuviikosta. Uuden tason tarkoituksena on toimia prologina pelin jatko-osalle, Ms. Splosion Manille."

Tämä on minulta päässyt lipsahtamaan ihan ohi silmien ja korvien. Pitääkin heti käydä laittamassa latautumaan.

From Dust latautuu kyllä tuskallisen hitaasti.

Jeps, täytyypä itsekin pistää Splosion Man tulille ja pelata lisäkenttä läpi, sillä vielä Ms. versioon ei ole tullut syvällistä tutustumista tehtyä. From Dustia täytyy testata ennen ostoa onko kontrollit kunnossa, mutta muuten tuen Eric Chahin paluuta pelien maailmaan, josko seuraavaksi tulisi taas 2d-seikkailua Another World/Heart of Darkness-tyyliin. Tuohon vielä Ubisoftin Rayman Originsissa lanseeraama pelimoottori käyntiin niin avot!

Jos yksi pitäisi valita niin mikäs noista ME2 lisäreistä on sitten se paras/suurin/kaunein johon kannattaa pisteet tuhlata?

"Jos yksi pitäisi valita niin mikäs noista ME2 lisäreistä on sitten se paras/suurin/kaunein johon kannattaa pisteet tuhlata?"

Aivan ehottoman ehdottomasti Shadow Broker. Muut kaksi ovat ihan jees, mutta tuo on yksi parhaista delceistä koskaan.

"Aivan ehottoman ehdottomasti Shadow Broker. Muut kaksi ovat ihan jees, mutta tuo on yksi parhaista delceistä koskaan."

Kiits, pistetäänpä lataukseen!

Ms. Splosion Manissa on myös käynnissä ensimmäinen Challenge. Haasteissa pärjäämällä voi saada itelleen jotain kivaa Twisted Pixeliltä. Käytännössä ne ovat uusia, haastavia kenttiä.

Käytännön kautta on tullut opittua, että Live Arcade -pelit kannattaa imuroida vasta päivän tai parin kuluttua julkaisusta, koska joko peliä ei saa imuroitua tai sitten siihen voi tulla omituisia toimimattomuusongelmia.

Hauskalta ja omaperäiseltä vaikuttaa. Ohjaus pädillä on ihan mielekästä, vähän pelkäsin kun sitä haukuttiin muutamassa arvostelussa.
Suosittelen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi