Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Just Cause 3 Sky Fortress dlc lisäri

Just Cause 3 saa ripauksen scifiä lisäsisältönsä myötä

Just Cause 3:n ensimmäinen laajennus on virallisesti julkistettu uuden trailerin kera. Sky Fortress -niminen lisäsisältö tuo tarjolle sen mitä lupaakin, nimittäin taivaalla leijuvan linnoituksen.

Uuden ympäristön ohella tuoretta viihdykettä tarjoillaan myös Ricon varustevalikoimaan. Uudet releet mahdollistavat vapaamman lentelyn tutuksi tulleen liitelyn sijasta, minkä ohella ammuskelu onnistuu nyt myös kesken ilmalentojen. Tämän ohella omalle puolelle saa haalittua lennokin avittamaan vihollisten kurmotusta. Paremman kuvan tästä kokonaisuudesta saa alempaa löytyvän trailerin avulla.

Pituutta Sky Fortressilla lupaillaan olevan kolmesta neljään tuntia eri tehtävien ja haasteiden muodossa. Tulevaan lisäriin pääsee tekemään tuttavuutta maaliskuussa.

Peliin on luvassa yhteensä kolme lisäsisältöpakettia, jotka voi ostaa joko erikseen tai yhdessä Air, Land and Sea Expansion Pass -kokonaisuudessa. Nyt kuvissa nähtävä lisäri hoitaa näistä ensimmäisen osuuden, kun taas seuraavaksi julkaistava Bavarium Sea Heist suuntaa vesille.  Julkaisuajankohtaa kakkossetille ei vielä ole, mutta jokaisen kolmen paketin pitäisi olla markkinoilla ennen syksyä.

 

Kirjaudu kommentoidaksesi