Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tässä on elokuvauutinen, jota tuskin osasit odottaa. Just Cause -pelisarja nimittäin suuntaa valkokankaille keulakuvanaan Jason Momoa.

Game of Thronesista, Stargate Atlantiksesta sekä tulevasta Aquaman-filmistä tuttu mies nähdään Rico Rodriquesin roolissa, kertoo Deadline. Juonikuvioista ei ole vielä paljoa tietoa, mutta sivuston lähteiden mukaan filmissä käsitellään Ricon omantunnonkriisiä hänelle annetun tehtävän tuoksinassa.

Ohjaajan pallille istahtaa Brad Peyton, muun muassa elokuvat San Andreas ja Journey 2: The Mysterious Island ohjannut mies. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä aiemmin Frontier-televisiosarjan parissa.

Just Cause -rymistelyissä ollaan taisteltu diktaattoreita ja muita kelmejä vastaan vauhdikkaiden ja joskus jopa koomisten keinojen turvin. Onko filmissä kyse samanlaisesta temmellyksestä, se selviää vasta myöhemmin. Rainalla ei ole vielä julkaisuajankohtaa.

Peleihin perustuvat elokuvat eivät ole perinteisesti olleet kovinkaan kehuttuja. Viimeisimpänä tälle alueelle koetti Assassin's Creed, jota kuvaillaan arvostelussamme kovin latteaksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi