Henry Cavill, tuttu mies muun muassa elokuvista Man of Steel, Justice League ja Mission: Impossible - Fallout, on myös pelaaja. Tämä käy viimeistään ilmi tuoreelta videolta, jossa näyttelijä kertoo haluavansa näytellä Geralt-miekkamiestä Netflixin The Witcher -sarjassa.

IGN:n haastattelema Cavill mainitsee tuoreella videolla pelanneensa The Witcher 3 -seikkailun uudestaan alusta loppuun. ”Rakastan sitä peliä, se on todella hyvä”, mies kertoo.

Kysyttäessä kiinnostuksesta näytellä pelin päähahmo Geraltia Netflixin tulevassa The Witcher -sarjassa, ei vastaus jätä paljoa tulkinnanvaraa. "Ehdottomasti, se olisi upea rooli", kuuluu innostunut kommentti.

Myös Noiturin seikkailuista kertovat kirjat saavat Teräsmieheltä rakkautta. ”Aloin lukemaan kirjoja ja ne ovat hyvinkin lukemisen arvoisia. Ne ovat todella, todella hyviä.”

The Witcher -sarjan roolituksista tahi julkaisuajankohdasta ei ole vielä julkista tietoa. Aika näyttää kuka hyppää noiturin saappaisiin.

Cavillin uusin elokuva, Mission: Impossible - Fallout saapui elokuvateattereihin perjantaina. Lue FilmiFINin arvostelu tämän linkin (klik) kautta.

Kirjaudu kommentoidaksesi