Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Äskettäin julkaistu Starfield on kerännyt pelaajilta osakseen sekä kiitosta että vähemmän kehuvia kommentteja, minkä lisäksi se on innostanut pelaajia leikkimään ruoalla.

Näin ainakin voisi päätellä siitä määrästä klippejä, mitä verkkoon on ladattu liittyen yhteen jos toiseenkin Starfieldin maailmasta löydettävään ruoka-aineeseen.

Käyttäjä SynthPotato on esimerkiksi jakanut videon X-palvelussa siitä, miltä näyttää kymmenen tuhannen juuston räjäyttäminen kuun pinnalla.

Entä miltä näyttäisi puolestaan kymmenen tuhannen maitotölkin sijoittaminen avaruuteen? Niin ikään SynthPotaton jakama lopputulos näyttää, miten Bethesda-studion pelimoottori saa juomat lentämään ympäri avaruuden tyhjiötä.

Käyttäjällä JackFrags on puolestaan liikaa perunoita, ainakin oheisen liikkuvan kuvan perusteella.

Entä miltä näyttäisi jättimäisen salaatin vapauttaminen painottomassa tilassa? Tämä asia selviää Joshohoho-nimimerkin työstämän videon avulla.

Kenties ensimmäisenä ruokaan liittyvä höpöily on peräisin Blessed Seal -nimiseltä YouTube-kanavalta. Siinä yksi pelaaja esittelee hervotonta perunakokoelmaansa.

Unohtaa ei myöskään sovi eilistä uutistamme, jossa näytettiin miten Starfield muuttuu modaajien käsissä Tähtien sodaksi. Pelin tuoreen arvostelun voi puolestaan lukea tämän linkin kautta.

Keskustelualueemme Starfield-ketjuun voi puolestaa ampaista tästä linkistä (klik).

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi