Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kaksi suomalaista GT Academy Race Campille Silverstoneen

GT Academyn maakohtaiset finaalit pidettiin 22.-23.8. Sturupin kilparadalla Etelä-Ruotsissa, jossa aika-ajojen kuusi nopeinta kilpailijaa taisteli pääsystä syyskuiseen finaaliin. Tiukan kaksipäiväisen kisan päätteeksi Silverstonen Race Campille lähtee kaksi suomalaista: helsinkiläinen Timo Koskela ja villillä kortilla itselleen paikan lunastanut kuopiolainen Jani Vilen.

Kilpailijat ottivat mittaa toisistaan Gran Turismo -pelissä, mutta ajoivat lisäksi kelloa vastaan radalla. Lisäksi heiltä testattiin fyysinen kunto ja kyky selviytyä tiukasta tentistä median edustajien edessä.

"Pohjoismaiset finaalit olivat ensinnäkin mahtava kokemus. Koska olen ollut mukana Suomen finaalissa 2008 ja pohjoismaiden finaalissa 2010, on todellakin helppo sanoa että GT Academy on kehittynyt huimin askelin kohti yhä ammattimaisempaa ja tarkoituksenmukaisempaa formaattia. Erityisesti on mainittava, että Nissan Juke Nismolla ajaminen oli uskomattoman hauskaa!", Koskela kiittelee.

Pohjoismaiden maakohtaisissa finaaleissa oli jaossa myös kaksi villiä korttia. Jokaisen maan toiseksi tullut sai vielä uuden yrityksen muutaman minuutin kestäneessä PlayStation-kisassa. Tiukasta kisaasta selvisi jatkoon yksi tanskalainen ja yksi suomalainen, Jani Vilen.

Race Campille Vilen lähtee luottavaisin mielin. "Tulee olemaan varmasti kovaa ja tasaista kilpailua. Mukava päästä ajamaan Silverstonen radalla nopeilla autoilla ja siinä sivussa tavata entisiä, nykyisiä ja legendaarisia kilpakuljettajia ja toivottavasti myös Gran Turismon ja GT Academyn luoja Kazunori Yamauchi ilmestyy paikalle."

Vuoden 2013 Euroopan-kilpailun voittaja saa palkinnokseen täyden kisakauden yli 500 hevosvoiman Nissan GT-R Nismo GT3:n ratissa.

(Teksti editoitu lehdistötiedotteesta)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi