katsaus menneeseen

Katsaus KonsoliFINin viikkoon 16/2016

Olemme koonneet alle KonsoliFINin viime viikon suurimmat sisältöpäivitykset. Mitäs sivustolla oikein tapahtuikaan?

KonsoliFINin luottomies Tero se rakastaa autopelejä koko sydämestään. Nyt rakkautta saa osakseen vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältävä Trackmania Turbo, joka onnistui viihdyttämään arvostelijaamme mallikkaasti. Lue arvostelu ja tiedät miksi.

Jokaviikkoinen KonsoliFINin rupattelutuokio pureutui liian vähälle huomiolle jääneeseen Shenmueen, joka on ainakin Jaakkimon yksi lempipeleistä. Ovatko sedät oikeassa? Kuuntele jakso, ja kerro meille kommenteissa.

Petri pitää hyvistä roolipeleistä, joten helpotus oli suuri, kun arvosteltavaksi saapui Bravely Second: End Layer. Perinteitä kunnioittava teos jatkaa edellisen osan jalanjäljissä, eikä metsään olla menty nytkään. Mies kirjaili aiheesta kattavan arvostelun, jonka voit lukea tästä.

Markus on toiminnan mies. Lause "Ammu ensin, kysele vasta sitten." istuu hyvin hänen mentaliteettiinsa, tai ainakin Gears of War 4:n beetan rullatessa koneessa. Testosteronin katkuinen testi antoi osviittaa tulevasta, ja eihän se kovin huonolta vaikuta. Lue ennakko ja olet askeleen lähempänä totuutta.

Galleria: 
ladataan kommentteja...