Viva Gamesin toimitusjohtaja Shun kertoo tuoreessa PlayStation Blogissa studion PSVR:lle saapuvasta Immortal Legacy: The Jade Cipherista.

Pelin päähahmo on entinen erikoisjoukkojen sotilas Tyre, joka matkustaa Yingzhou-saarelle selvittämään tämän äidin mysteeristä kuolemaa ja hämärää menneisyyttä. Pian sankari huomaa taistelevansa hengestään matkatessaan syvemmälle saaren uumeniin. Tarinan varrella kohdataan luonnollisesti kauhistuttavia asioita, muutamia sivuhenkilöitä unohtamatta.

"Immortal Legacy on kauhutoimintaseikkailu, joka yhdistää vanhan koulukunnan tarinankerronnan uraa uurtavaan VR-pelaamiseen. Se on sekoitus toimintaa, ongelmanratkontaa sekä tutkiskelua", Shun avaa blogissaan. Löydettävissä on yhteensä 15 erilaista lyömä- ja ampuma-asetta sekä räjähdettä, jotka on kehitetty Move-ohjaimia silmällä pitäen. The Witcher -sarjan fanien iloksi Tyren ääninäyttelijäksi on pestattu itse Geralt of Rivia; Doug Cockle.

Immortal Legacy: The Jade Cipher ilmestyy 20. maaliskuuta ja on nyt ennakkovarattavissa, josta etuna voi kuitata itselleen teeman PS4:lle sekä toisen maailmansodan konepistoolin peliin käytettäväksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi