Vanhat kunnon rokkarinplantut Bill ja Ted tekevät tänä vuonna paluun kolmannen elokuvansa voimin.

Bill & Ted Face the Music tuo itseoikeutetusti tarinan keskiöön 80- ja 90-lukujen vaihteessa – ja vähän muissakin aikakausissa – seikkailleen kaksikon. Vanhat tutut Keanu Reeves ja Alex Winter palaavat tietysti rooleihinsa, joskin tällä kertaa ehkä aavistuksen kypsempinä kuin vuonna 1989 Bill & Ted's Excellent Adventuren aikoihin. Mukana ovat tällä kertaa myös näiden tyttäret Samara Weaving sekä Brigette Lundy-Paine sekä edelleen Kuoleman roolissa nähtävä William Sadler. Ohjaajana toimii lähinnä televisiosarjojen parissa hääräillyt Dean Parisot. Trailerin voi katsastaa uutisen yläosasta.

Internetin kultapojuksi kohonnut Keanu Reeves huokailutti ja kohahdutti pelaajia viime vuonna astellessaan E3-lavalle esittelemään tähdittämäänsä Cyberpunk 2077 -roolipeliä. CD Projekt Redin tuotos julkaistaan syyskuun 17. päivä PC:lle, Stadialle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. Myös Xbox Series X -versio on vahvistettu.

Bill & Ted Face the Musicin ensi-iltaa on kaavailtu kuluvan vuoden elokuulle.

Alla vielä ihan pienoisena spoilerina 30 vuoden takaisen Bill & Ted's Bogus Journeyn loppukappale. Kuunnelkaa ja nostakaa nyt jo niitä käsiä ilmaan:

Kirjaudu kommentoidaksesi