Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kaikki pelinkehittämiseen osallistuneet eivät välttämättä näe modaamista, pelien epävirallista muokkaamista, positiivisena asiana. Toisin näyttää kuitenkin olevan Hollywood-näyttelijä Keanu Reevesin kanssa.

Reeves näytteli viime vuonna julkaistussa Cyberpunk 2077 -pelissä hahmoa nimeltään Johnny Silverhand, joka toimi eräänlaisena matkakumppanina pelaajan ohjaamalle pyssysankarille. Innokkaiden modaajien toimesta tarjolle tuotiin epävirallisia keinoja, joiden avulla päähahmo pystyi harrastamaan seksiä Silverhandin kanssa. Pelin kehittänyt CD Projekt RED -studio ei ollut asiasta innoissaan, joten modi poistatettiin suositulta modaussivustolta.

The Verge -sivuston haasteltavana ollut Reeves ja hänen kanssanäyttelijänsä Carrie-Ann Moss keskustelevat muun muassa tulevasta Matrix Resurrections -elokuvasta sekä Playstation 5:lle Ja Xbox Series -konsoleille julkaistusta Matrix-aiheisesta teknologiademosta. Yksi jutunjuurista koski pelaamista, jota Reeves ei kerro harrastavansa, eikä hän ole kokeillut tähdittämäänsä Cyberpunk 2077:ää. "Olen nähnyt esittelyjä, mutta en ole koskaan pelannut sitä", hän kertoo.

Edellä mainittu modi kuitenkin saa Reevesin innostumaan ja nostamaan kätensä ilmaan innostuneesti. Kyseisen muokkauksen poistaminen lataussivustolta sen sijaan saa aikaiseksi pettyneen huudahduksen. "Voi luoja, se on aina mukavaa, kun se on mukavaa", mies kommentoi saamaansa huomiosta.

Keskustelu, joka etenee tämän jälkeen Reevesin osalta potentiaalisiin VR-seksikokemuksiin, on katsottavissa alta. Cyberpunk 2077:ää koskeva osuus alkaa kohdasta 16:48.

Lue myös:

Kirjaudu kommentoidaksesi