Kehu itsellesi Blur-ajokaahailun betakoodi ja Live-aikaa

Viikonlopun kunniaksi KonsoliFIN jakaa lukijoilleen peräti 5000 kappaletta (!) betakoodeja Bizarre Creationsin pian julkaistavaan Blur-kaahailuajopeliin. Massiivisesta betakoodisateesta ottaa vastuun yksinoikeudella Activision.

Kaikki betakoodin lunastaneet saavat lisäksi käyttöönsä 48-tunnin Xbox Live Gold -peliaikalisän.

Betakoodi sisältää pääsyn Blurin verkkomoninpeliin, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen kahdenkymmenen kuskin voimin muutamalla eri radalla. Kilpureista valittavana on eurooppalaisia ja japanilaisia tuunausihmeitä, jenkkien muskelikaaroja sekä erikoisvalmisteisia konseptikärryjä.

Haistatko palaneen kumin käryä? Tunnetko nitron suonissasi? Pehmeneekö Beta ennen Bizarrea? Jos vastaus kaikkiin on kyllä, poimi Live-aikavarusteltu moninpelikoodisi pientä promootiolausetta vastaan keskustelualueeltamme. Linkin löydät alta.

Galleria: 

Kommentit

Tänhän betan sai fileplanetilta ihan ilman mitää lausetta tai mitään, ainaki ite hankin sen sitä kautta...

Netistä saattaapi juu aktiivimies betakoodin löytääkin. Peliaikalisää ei tiettävästi kuitenkaan fileplanetin kautta saa? Se tässä bonuksena jos ei muuta. :)

Betakoodin sain Gamespotista jo pari päivää sitten.. Mutta harmi vain etten omista Xboxia. Miksei ne voinut laittaa betaa myös pleikalle?

Koodit pitää käydä heittämässä tänne: http://www.blurgame.com/beta/

Kyllä FilePlanet.com kautta saa peliaikaa, tässä vahvistus maili "On March 8 we will email you your Xbox token to download the beta as well as a 48 hour free trial of Xbox Live Gold."

Samapa tuo vaikka noita muualta saisikin itse, ja moni muukaan tuota tuskin on tietänyt niin hyvä että täällä tulivat jakoon. :)

Hihiii, kiitoksia Corca ja KFIN! :P

Saapa nähdä, miltä demo on maistuva!

Corca,
http://www.blurgame.com/beta/
"Sign up for the Blur Multiplayer Beta and get a 48-hour free trial for Xbox Live Gold!"

Eli kyllä kaikki betakoodin omaavat saavat sen 48h peliaikaa.

Näin tosiaan on, koodin sijoituspaikka on sama ja näin ollen peliaikabonuksetkin ovat kaikille betaajille tulossa. Ei väliä saako koodin Fileplanetista, KonsoliFINistä tai jostain muualta.

Vajavaiset olivat siis tietoni edellisen kommentin tekohetkellä, josta pahoitteleepi kirjoittanut. We go as we learn and we learn as we go. :)

PS. Vielä on reilusti betakoodeja jäljellä, joten omansa saa 100% varmuudella, jos kiihkoisat moninpeliajot kiinnostavat. Blur out!

Olenko ainoa, jolla nuo sivut ei toimi? Saan sähköpostin ja salasanan laittamisen jälkeen vain ilmoituksen, että "Language file ./language/fi/common.php couldn't be opened."

Edit: en näköjään ollut ainoa. Kokeilen kielen vaihtoa.
Edit2: Eipä toiminut. Kokeilaan huomenna uudestaan. Ei anna kyllä hyvää kuvaa koko organisaatiosta, kun eivät saa edes tuollaista toimimaan. *kiro*

Joo, sama homma. Ei toiminut. Hommasin Gamespotista uuden koodin, ei toiminut sekään. Pitäkää tunkkinne, Bizarre!

Mulla oli sama ongelma kun kokeilin suomenkielisellä. Vaihdoin enkuks nii rupes toimii.

Juu ei toimi....

Language file ./language/fi/common.php couldn't be opened.

Ilmottanut mulle ton jo kolmannen päivän putkeen.. saakelin helkutti.

Itse olen saanut toimimaan muuten ihan hyvin paitsi että en ole saanut sitä koodia millä saa betan auki. Eli en ole voinut ladata sitä. En tiedä mikä siinä sit on taas vikana.

Sama tällä ei se vaan toimi.. pari päivää kikkailin eri selaimilla että sain goodin läpi. ja sivut tökkii aivan helvetisti. esim. se kirjautumis palkki pyyhkii kesken kirjoituksen kaiken helvettiin. 3 seikka.. se lataus koodi pitäis tulla 2 päivän päästä rekisteröinistä.. JA PA*KAN MARJAT

Noh nytte se tuli! viimein :D mut live ei anna käyttää tota 48h liveä? olkoot on tota omaa aikaa viellä:)

Latauskoodi tuli, mutta xbox.com valittaa, että !Palvelu ei ole käytettävissä!.

Hienoa.

No niin nyt meni läpi :D

Joo nyt tuli s-postii koodi.

Minä tykkään simulaation ohella myös arcade ajo peleistä ja kaikkia PGR pelejä tuli paljon pelattua joten vois tuota demoa kokeilla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi