Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kesäkuun 25. päivä on StreetPass-päivä

Amerikan Nintendo on julistanut kesäkuun 25. päivän viralliseksi StreetPass-päiväksi. Nintendo kannustaa 3DS-pelaajia kerääntymään yhteen vaihtamaan pelitietoja keskenään käsikonsolin tiedonjako-ominaisuuden avulla. Eurooppalaisia StreetPass-hulina koskettanee eniten 3DS:n ominaisuutta varten perustetutun yhteisösivuston kautta. Sivustolle on mahdollista kerätä kaupungittaisia yhteisöjä 3DS-käyttäjistä.

Maailmalla on järjestetty jo useampia StreetPass-kokoontumisia, joissa pelaajat pääsevät vaihtamaan tietoja samalla kertaa useiden eri konsoleiden välillä. Nyt Nintendo kannustaa jokaista pelaajaa viettämään 25.6. StreetPass-päivää, mutta yhtiöltä jätetään tapahtumien järjestäminen pelaajien itsensä hoidettavaksi.

Nintendon perustamalla Meetup Everywhere -sivustolle kerätään 3DS-yhteisöjen tietoja ympäri maailman. Kirjoitushetkellä Suomen 3DS-yhteisöissä on vasta yksi jäsen.

StreetPass on 3DS-käsikonsolin ominaisuus, joka mahdollistaa eri tietojen vaihtamisen automaattisesti lähettyvillä olevien 3DS-konsolien kanssa. Vaihtosysteemiä käytetään hyväksi eri peleissä sekä Mii-hahmojen vaihtamisessa. Esimerkiksi Super Street Fighter IV 3D Edition -peli tukee StreetPassin käyttöä.

Galleria: 

Kommentit

Ja uutisen kirjoittaja on Suomen edustaja?

Fodi:
Itse en ole vielä 3DS-laitettani hankkinut, joten en ole tuo mystinen Suomen edustaja.

Voipi olla aika hankala järjestää tuona päivänä Suomessa mitään tapahtumaa, johon ei liity makkaranpaistoa ja bissen kittaamista järvenrannassa.

Jos siis meinaa jonkun myös osallistuvan.

Jepjep, ei taideta Nintendon Streetpass-päivä saada suurta massaliikettä kesäkuun lopussa aikaan. Kukapa nyt vaihtaisi tirisevät makkarat ja viileät juomat pienen ruudun toljottamiseen. Jos on sadepäivä ja tylsää niin mikäs siinä sitten kujeillessa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi