PlayerUnknown's Battlegrounds saa odotetun kiipeilyominaisuuden ensimmäisten testaajien ulottuville kuluvan viikon aikana.

Päivityksen myötä pelaaja voi rimpuilla kaikkien maksimissaan 2,3 metriä korkeiden esteiden yli. Rinnan korkeudella olevat esteet ylittyvät kätevästi ase kädessä, mutta suurempia objekteja ylittäessä tuliluikku laitetaan automaattisesti syrjään. Odotettu ominaisuus muuttanee sadan pelaajan kahinoita selvästi, ja onpa uusi aavikkomiljööseen sijoittuva karttakin huomattavasti aiempaa vertikaalisempi.

Kehittäjä Bluehole pakertaa lisäksi edelleen peliään riivaavan huijariongelman parissa. Tarkoituksena on rakentaa toimiva systeemi, joka auttaa kehittäjätiimiä tunnistamaan huijareita entistäkin paremmin. Jo 20 000 huijaria onkin bannattu palvelimilta yhden ainokaisen päivän aikana, kiitos työn alla olevan järjestelmän.

PlayerUnknown's Battlegroundsin pariin päästään PC:llä ja jossain vaiheessa myös Xbox Onella. PlayStation 4 -versiostakin on ollut varovaista puhetta, mutta mitään virallista ei ole toistaiseksi paljastettu.

Kirjaudu kommentoidaksesi