Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Videopeliennätyksiä tahkonnut Todd Rogers on pulassa, sillä hänen vuonna 1982 tekemänsä ennätys on todistettu mitä todennäköisimmin hölynpölyksi. Tämän takia myös miehen muut uskomattomilta vaikuttaneet tulokset saivat lähdön erilaisia videopeliennätyksiä tilastoivalta Twin Galaxies -sivustolta.

Miehen kiistanalainen ennätys koski Atari 2600:n Dragster-rallipeliä, jossa hän oli aiempien tietojen mukaan tehnyt huiman 5,51 sekunnin kisasuorituksen. Kyseinen uroteko on päätynyt jopa Guinnessin ennätystenkirjaan.

Kyseinen sekuntimääre on jo aiemmin nostattanut epäilyjä, mutta yhden speedrun-harrastajan onnistui todistaa, että kyseinen aika ei ole mahdollinen. Erilaisten aputyökalujen avulla saatu optimitulos oli 5,57 sekuntia, mikä todistaa ettei Rogersin ennätys ole mahdollinen ainakaan normaaliolosuhteissa.

Tähän mennessä 13 pelaajaa on onnistunut saavuttamaan 5,57 sekunnin tuloksen, mutta tämän parempaa aikaa ei ole onnistuttu saamaan. Activision-studion omat testit 1980-luvulla antoivat teoreettiseksi parhaaksi aikamääreeksi 5,54 sekuntia.

Ennätyksiä kirjaavan Twin Galaxies -sivuston ylläpito kertoi todisteiden valossa poistavansa Rogersin ennätykset kokonaisuudessaan pois listoiltansa. Hänelle myös annetaan porttikielto järjestön ylläpitämille listoille.

Rogers piti hallussaan myös huippupisteitä muun muassa Atari-maailman peleihin Centipede ja Donkey Kong. Mikäli mielit kuulla lisää Rogersin mahdollisista edesottamuksista, niin ohessa on viikon vanha video asiaan liittyen.

Kirjaudu kommentoidaksesi