Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Xbox Onelle rantautuva Killer Instinct sisältää hahmokaartissaan uuden naishahmon, jota ei ole tavattu mätkintäsarjan aiemmissa osasissa. Sadira-nimen saanut taistelija on saanut oman trailerinsa, jonka lopulla paljastetaan toinenkin lopullisesta pelistä löytyvä naistuttavuus.

Hämähäkkikammoisten pelaajien inhokkihahmoksi todennäköisesti muodostuva Sadira taistelee erilaisia verkkoja ja teräaseita yhdistelevän taistelutyylin avulla. Julkaistu video, jonka löytää alempaa, paljastaa mätkijän kentän myös sisältävän lukuisia useampijalkaisia otuksia.

Videon lopulla kiusoitellaan jokaisessa aiemmassa Killer Instinctissä esiintyneen Orchidin paluuta. Hahmo on lyhyen vilahduksen perusteella kokenut ulkoasuremontin muidenkin tappelupukarien tapaan.

Killer Instinct julkaistaan yksinoikeudella Xbox Onelle. Julkaisupelinä toimiva nimike sisältää alkuvaiheessa vain kuusi hahmoa, mutta lisää tappelijoita on luvassa ensi vuoden puolella. Myös varsinainen tarinamoodi saapuu vasta myöhemmin verkosta ladattavana.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi