Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

The King of Fighters lyö tiensä Nintendon latauspalveluihin

Tällä viikolla Nintendon latauspalvelut täydentyvät useammalla saralla, sillä luvassa on pelattavaa Wiille, 3DS:lle, sekä DSi:lle.

Mätkintäfaneille on tarjolla Wiin Virtual Consoleen saapuva The King of Fighters '97. Neo Geo -pelissä päästään ottamaan matsia kolmen hahmon tiimin voimin muita vastaan asettuvia kolmikoita vastaan. Kyseessä on ensimmäinen Neo Geo -tuotos latauspalvelussa noin vuoteen.

Kirby on tämän viikon tähti 3DS:n Virtual Consolessa. Refleksejä vaativa Kirby's Block Ball ei ole perinteinen vaaleanpunaisen ahmatin tähdittämä tasoloikka, vaan se on Breakout-peliä muistuttava tuotos, jossa tavoitteena on tuhota kaikki samassa ruudussa olevat palikat ja viholliset. Pelistä löytyy bonuskenttiä, pomovastustajia ja tuttuja vihollisia muista Kirby-nimikkeistä.

Myös PS3:n ja X360:n latauspalveluissa tavattu BurgerTime World Tour tekee nyt tuloaan WiiWareen. Pelaajat pääsevät kasaamaan purilaisia neljään maailmaan sijoittuvissa 50 kentässä. Tehtävää vaikeuttaa kasa vihamielisiä ruokatuotteita, sekä erilaiset pomotaistelut. Mielenkiintoiselta kuulostavasta tuotoksesta voi katsoa esimakua tästä trailerista.

DSiWaren uutuudet ovat Crazy Cheebo: Puzzle Party ja Gaia's Moon. Tuotoksista ensimmäinen, eli Crazy Cheebo: Puzzle Party asettaa pelaajan keräämään kolmen samanlaisen palikan vaaka- tai pystyrivejä. Värikästä grafiikkaa ja omituisen nimihahmon sisältävä tuotos tuo mukanaan myös kaksinpelin, joka tosin edellyttää, että peli löytyy kummankin pelaajan konsolilta. Gaia's Moon on simppeli lentelypeli, jossa lennellään vasemmalta oikealle hyvien pisteiden ja tarinamoodin selvittämisen toivossa. Erikoisuutena peliä voi pelata kahden pelaajan kesken samalta konsolilta käsin. Traileria pääsee pällistelmään tästä linkistä.

Puzzleseikkailu CRUSH3D:n demo saapuu 3DS-pelaajien ulottuville tällä viikolla. Kaksi- ja kolmiulotteisuuden kanssa temppuilevaa peliä pääsee siis nyt testaamaan ilmaiseksi ennen ostopäätöstä.

Wii Virtual Console
The King of Fighters '97 (900 pistettä)

3DS Virtual Console
Kirby's Block Ball (3€)

WiiWare
BurgerTime World Tour (1000 pistettä)

eShop
CRUSH3D (Demo)

DSiWare
Crazy Cheebo: Puzzle Party (200 pistettä)
Gaia's Moon (200 pistettä)

Galleria: 

Kommentit

Kaikille VVVVVV:tä odottaville tiedoksi, että PEGI on justiinsa lätkäissyt pelille oman merkintänsä, joten julkaisua ei pitäisi enää joutua odottamaan pitkiä aikoja.

Ja tässä videota viikon jokaisesta uutuudesta:
http://www.youtube.com/watch?v=agx1iVyebws

"CRUSH3D:n kokoversio saavuttaa Euroopan jo ensi viikolla, tarkemmin sanottuna 13.1."

Ensiviikolla? ;)

Ai katos joo, tammikuu on näköjään jo ohi. (:
Heitetty koko lause niskasta jonkkaan, kiitosta!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi