Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Klassiset Mario-kentät ja tennispallot kohtaavat 3DS:llä

Marion ja kumppanien tähdittämä 3DS-peli Mario Tennis Open pomppii europelaajien ulottuville huhtikuussa mukanaan joitakin astetta erikoisempia pelimuotoja.

Nimike sisältää erikoismoodeja, joissa mailapelin normaalit säännöt heitetään ikkunasta pihalle ja ne kirjoitetaan uudelleen putkimiehen urheilupelien tyyliin. Esimerkkinä Super Mario Tenniksessä kolutaan Super Mario Bros. -pelin kenttiä läpi tennispallolla vihollisia ja tiiliä mätkien. Videokuvaa tästä pelimuodosta ja muusta sisällöstä löytyy uudesta trailerista, jota voi ihmetellä tämän linkin (klik) kautta.

Rystylyöntien makuun päästään tällä kertaa putkimiesveljesten ja muiden tuttujen urheilijoiden lisäksi myös Mii-hahmoilla, joiden kykyjä ja ulko-asua voi muuttaa eri varusteiden avulla. Ohjaus luonnistuu konsolin kosketusnäytön tai perinteisten painikkeiden avulla, eikä konsolin gyroskooppiakaan ole unohdettu, sillä pallojen lentorataa voi muuntaa itse konsolia kallistelemalla.

Moninpelaaminen onnistuu verkossa maksimissaan neljän pelaajan kesken. Omaa sijoitusta tuloslistalla voi ihmetellä verkosta löytyvien leaderboardien välityksellä.

Mario Tennis Open ilmestyy europelaajien taskuihin 20. päivä toukokuussa.

Galleria: 

Kommentit

Hienoa! Menee ostoon ja hieno kansi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi