Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kohujoukkue Jokerit tekee paluun NHL-pelisarjaan

Jokerit on torstaisen päivityksen jälkeen jälleen osa NHL 23 -pelin joukkuevalikoimaa.

Jokerit ry on tehnyt mielenkiintoisen diilin EA Sportsin kanssa, minkä myötä Jokereiden peliasut tekevät paluun valikoimiin 2. helmikuuta, noin kello 18:00.

Kaudella 22-23 käytössä olleet koti- ja vieraspeliasut ovat mukana EASHL- ja Hockey Ultimate Team -pelimuodoissa. Sittemmin Venäjän KHL-liigassa vuosien ajan kiekkoillut Jokerit on ollut edellisen kerran mukana Änärissä vuoden 2013 NHL 14 -pelissä. Jokerit on jättänyt sarjapaikkahakemuksen Mestikseen kaudelle 2023-2024.

"Jokerit on edelleen yksi Euroopan tunnetuimmista ja eniten tunteita herättävistä jääkiekkobrändeistä. On hienoa tarjota Jokereiden junioripelaajille ja koko Jokerit-yhteisölle mahdollisuus edustaa joukkuettaan NHL 23 -pelissä", kertoilee EA SPORTS:in Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen.

Jokereiden paluun kunniaksi julkaistulla lanseerausvideolla nähdään roppakaupalla tiimin faneja Ville Gallesta tubettaja Jaakko Parkkaliin. Kyseinen videopätkä on upotettuna uutisen lopussa. Tämän lisäksi Jokerit-teemainen EASHL Thursdays -livelähetys pidetään Twitchissä torstaina kello 20:30.

NHL 23 on saatavilla Xbox- ja PlayStation-konsoleille. Toni Turusen arvostelun voi lukea täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi