Kojima ei halua omia ideoitaan MGS5:een

Metal Gear Solid -sarjan luoja Hideo Kojima ilmoitti Metal Gear Solid 4:n valmistumisen jälkeen, että se jää hänen viimeiseksi MGS-sarjan peliksi. Tosin mies on sanonut samaa jo MGS2:sta lähtien, joten kovin vakavasti siihen ei kukaan suhtautunut.

1UP-sivuston haastattelussa Kojima kertookin jo suunnitelleensa viidettä osaa, mutta ei vielä ole varma omasta osallistumisestaan.

– Minulla on MGS5:ttä varten kolme konseptia, mutta minun kannaltani olisi parasta, ettei niitä käytettäisi. Jos tiimi valitsee jonkin konsepteistani, minun täytyy taas osallistua kehitykseen ja sitä minä en halua tehdä. Muulla tiimilläkin on monia hyviä ajatuksia, joten olisi hyvä, jos niistä valittaisiin yksi. Siinä tapauksessa voisin jättää vastuun heille, ottaa askeleen taaksepäin ja toimia tuottajana, Kojima suunnitteli.

MGS4:n tehnyt tiimi on palaamassa lomaltaan, joten seuraavan pelin suunta päätetään todennäköisesti pian. Kojima haluaisi kuitenkin tehdä jotain muuta.

– Haluan luoda jotain uutta ja sitä on vaikea selittää, koska kukaan ei ole nähnyt sellaista ennen. En ole lainkaan varma, että se myisi hyvin. Olen valmistellut ideaa jo pitkään ja haluaisin kokeilla se toteuttamista. Ideat kuitenkin muuttuvat, joten en todellakaan vielä tiedä, millainen lopputuloksesta tulee, Kojima sanoi.

Galleria: 

Kommentit

kyl kojiman ideaa mgs5 pelissä kaipaisin. mutta jos mies on kauan jo suunnitellut tota ideaansa ja haluaa sen toteuttaa niin ainakin minä annan siunaukseni

Kojima, jonka yksi ideoista oli autopeli, jossa menopelin mällättyään pelaaja joutuisi ostamaan uuden pelin :)

aika seksikäs asento

Nyt jännittää... :O

Jos ei halua ideoitaan peliin, niin miksi sitten mainostaa niitä...

"Jos ei halua ideoitaan peliin, niin miksi sitten mainostaa niitä..."

Kojima vain mainitsi että hänellä on ideoita, mutta nähtävästi ei niitä halua käyttää.

Hienoin mies evaaaa!

Kyllä viimeistään nyt voidaan aloittaa MGS5:en odotus. Ainakin pikkaisen... ;) Jes!

No eiköhän Kojima vielä sorru käyttämään ideoitaan tai ainakin vaikuttamaan toteutettaviin ideoihin kunhan on ensin saanut tuon uutta luovan ideansa toteutettua.

Lässyn lässyn saatana..mä en ainakaa enään usko mitään kojiman puheita. voisin Lyödä vaikka pääni vetoa, että Kojima tulee vielä työskentelemään MGS 5:sen parissa ihan samalla tavalla kuin muidenkin metal gearien.

toivottavasti on mukana 5 on se niin huippu jätkä!!!!

Tulis jo ulos!! ;)

Museo kamaa kyseinen herra, sais jäädä jo eläkkeelle...

Läppä, läppä...

Eihän MGS ole mitään ilman Kojimaa? Vai onko?

The king has spoken!

"Jos ei halua ideoitaan peliin, niin miksi sitten mainostaa niitä..."

Saa egoboostia kun lukee fanien vetoomuksia siitä, että hänen pitää jatkaa. Lisäksi saa oikeutuksen jatkaa tiukasti MGS:n parissa, vaikka on toisin sanonu =)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi