Kojiman mielipiteitä tulevista Metal Geareista

Metal Gear -pelisarjan isä, Hideo Kojima, on avannut sanaisen arkkunsa tulevasta Metal Gear Solid: Ground Zeroesista sekä mahdollisista uusista peleistä.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes tulee olemaan tähän asti kypsin peli sarjassa. Käsittelyssä on useita tabuja, minkä Kojima uskoo vaikuttavan myös pelin myynteihin negatiivisesti. Voi jopa olla, että herra ei julkaise peliä suunnitellussa tilassaan, koska sen sisältämät teemat ovat kovin riskialttiita. Yrityksenä on kuitenkin muuttaa pelikulttuuria kypsemmäksi:

"Viimeisen 25 vuoden aikana olen yrittänyt esitellä aikuisempia teemoja Metal Gear -sarjan avulla, mutta vielä ei olla valmiita. Elokuviin ja kirjoihin verrattuna peleillä on vielä pitkä matka kuljettavanaan", Kojima toteaa.

Mies kertoi myös näkemyksiään muista tulevaisuudessa mahdollisesti julkaistavista Metal Gear -peleistä. Hän haluaa jatkoa Metal Gear Risingille, mutta tekijänä on oltava Platinum Games. "Kukaan muu ei voi tehdä sitä", Kojima täsmentää. 

Myös mahdollinen spinoff Metal Gear Solid 3:ssa nähdystä The Bossista on kovassa harkinnassa. Studion ja näkökulman aiheeseen täytyy kuitenkin olla oikea.

"Teen ehkäpä muita spinoffeja, mahdollisesti The Bossista, mikä on jotain mitä henkilökohtaisesti haluaisin. Mutta tästä (spinoffeista) ei ole kuitenkaan tulossa tapa".

Lähteitä VG247:sta täältä ja täältä.

Galleria: 

Kommentit

Kojima on symppis. Jaksaa jakaa nimmareita väsymättä ja hymyillä jokaiselle jonossa vuorollaan tulevalle: http://www.konsolifin.net/media/media/1189/Gamescom_2009_PS3/

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi