Komea 3D-tasoloikka nyt ladattavana Wiille

Nintendon latauspalvelujen tämän perjantain Wiin osuus ei ole mittava, mutta ehkäpä laatu korvaa määrän. DSiWare päivittyi puolestaan viidellä pelillä.

Jett Rocket (WiiWare, hinta 1000 pistettä) on ainakin teknisesti komea taidonnäyte, sillä 3D-tasoloikan mahduttaminen WiiWareen ei liene helppo tehtävä - 40 mb:n tilarajoitus huomioon ottaen. Katso pelin traileri YouTubesta.

Ufouria: The Saga (Virtual Console, 500 pistettä) on NESille lähes 20 vuotta sitten julkaistu, harvinainen 2D-tasoloikkatapaus. Peli tunnettiin Japanissa nimellä Hebereke.

DSiWaren ladattavat pelit ovat:

Maestro! Green Groove (500 pistettä), Prehistorik Man (800 pistettä), Extreme Hangman (200 pistettä), Ball Fighter (500 pistettä) ja Puffins: Let's Fish! (500 pistettä).

Galleria: 

Kommentit

Jes, Jett Rocketia on jo odoteltukin. Pakkoladattava.

Oho, onpas hienon näköinen peli. Varmaan pakko hommata jossain vaiheessa kun taas tulee niitä wii pointseja hommattua. Yllättävän hieno graafisestikin.

Ufouria - lots of love <3

Hieno on.. MUTTA haluan Cave Storyn!!!

^ Tietoa Cave Storyn Euroopan julkaisusta olen kanssa odotellut muutaman kuukauden, mutta on tämäkin lataamisen arvoinen peli. On kyllä uskomatonta kuinka tällainen on saatu mahtumaan 40MB-kokoon! Erittäin upea peli, joskin lienee hieman lyhyt. Tänään tuli ladattua ja tunnin verran pelasin, niin peli näytti että 30 % olisi pelattuna. Tästä huolimatta aikamoinen saavutus, sillä joiltan osin tässä on lähes Mario Galaxyn tasoista grafiikkaa. Suosittelen! =)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi