KonsoliFIN hakee uutistentuottajia ja arvostelijoita

KonsoliFIN hakee Nintendon konsoleista ja niille julkaistavista peleistä kiinnostuneita sisällöntuottajia - tarkemmin sanottuna uutisoijia ja arvostelijoita. Sisällöntuottajilta odotetaan:

- innokkuutta ja aikaa seurata pelimaailman tapahtumia
- innokkuutta ja aikaa kirjoittaa KonsoliFINin Nintendo-puolelle viikottain
- hyvä ja selkeä suomen kielen kirjoitustaito
- englanninkielen taitoa, jotta peliuutiset kääntyvät selvälle suomen kielelle

Rahallista palkkiota ei KonsoliFINin sisällöntuottajille voida maksaa, mutta jo maanmainioon ylläpitoon kuuluminen tuo varmasti joulumielen. KonsoliFIN on toiminut myös monen toimittajan ponnahduslautana ammattimaisen pelimedian pariin.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kimmo.sjoblom(AT)konsolifin.net ja/tai toimitus(AT)konsolifin.net. Kerro viestissäsi lyhyesti itsestäsi (nimi, ikä, peliharrastushistoriasi). Liitä työnäytteitä - kuten esimerkkiarvostelu - mukaan.

Kysymyksiä voi esittää vaikkapa lähdelinkin takaa löytyvässä keskustelupalstan ketjussa.

Galleria: 

Kommentit

Aika hiljaista on toden totta ollut purppuran puolella :/

Perskeles, kun otin toisaalta jo lähes vastaavan pestin. Täällä kun tulee kuitenkin hilluttua liikaa. Lisää N-asiaa olisi kyllä hyvä saada. Itse voisin kyllä arvosteluja tuottaa 2-3 per kk, mutta uutistoimintaan aika ei millään riittäisi.

Hyvä homma, että NintendoFin-puolellekin "palkattaisiin" lisää väkeä. Itseäni kiinnostaisi tuo uutisten vääntäminen, etenkin juuri sen takia, että uutisten määrä verrattuna muihin alueisiin on niin pieni. Lähettänen muutaman uutisesimerkin tämän viikon aikana.

Itse olen kirjoittanut ainakin tämän http://www.livegamers.fi/reviews/army-of-two-the-40th-day ... mutta eipä se alkuperäisessä muodossa ollut standardien mukanen, joten tuota tuli hinkattua itseni ja muiden toimesta jälkikäteen. Oma teksti muuttui siis aikalailla. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono juttu - kirjoittelen kuitenkin selkeästi, mutta vähän "maanläheisemmin" ja livegamers toivoi vähän virallisempaa linjaa kaiketi. emt.

Ja liian pitkäksikin se veny.

Ehkä löydätte helpostikin jonkun loistavan uutisoija/arvostelijan, mutta mikäli tulee ihan pulaa juttujenkirjoittajista, niin voin mielelläni vapaaehtoistua. Ilmaiseksi sitä livegamerssissäkin tuli yritettyä kun kaveri kertoi "arvostelijapulasta" (jota ei yhtäkkiä ollutkaan kun foorumille rekisteröidyin, muiden arvostelijoiden mielestä.) - mutta siellä ei tosiaan oikein apu kelvannut.

Eli lyhyesti; Jos pulaa arvostelijoista, eikä löydy pro-kirjoittajia; vapaaehtoistun mielelläni. Täähän se pelisivu after all on mitä seuraan, joten olis kunnia ;> heh.

Kaikki hommista kiinnostuneet laittakaa vaan ihan rohkeasti hakemusta tulemaan. Täysin virheetöntä ulosantia emme toki vaadi, mutta hyvä ja selkeä kirjoitustaito on suotavaa. Innostunut asenne ja kiinnostus alaa kohtaan ovat tärkeässä asemassa. Samalla kannattaa puntaroida omaa käytettävissä olevaa aikaa tätä harrastusta silmälläpitäen.

Kovat tsempit kaikille hakijoille. KonsoliFINin Nintendo-puoli tarvitsee panostanne.

"Ja liian pitkäksikin se veny."

Tämä on vähän sellaisen vapaamman nettikirjoittelun ongelma. Kun tilaa on tavallaan rajoittamaton määrä, niin arvostelu ja juttu välillä paisuu. Parhaiten kirjoittamista oppii, kun on tietty "merkkimäärä" tai edes jotain rajoituksia, jolloin joutuu miettimään rakennetta ja sitä mikä on tavallaan olennaista.

Ja vaikka se tylsältä kuulostaakin, niin puhekieli minimiin ja kielioppi kunniaan.

Kannatti hakea : P

Minuakin on kyllä paljon ottanut päähän N-alueen epäaktiivisuus verrattuna kumppaneihinsa, mutta eiköhän se tästä parannu.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi