KonsoliFIN-joulukalenterissa Nintendo-kilpailu

KonsoliFINin joulukalenterin toisen luukun takaa paljastuu Nintendo-aiheinen kilpailu, jossa jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus voittaa joko Wii tai 3DS omakseen.

Kilpailussa osallistujen tulee antaa vain ytimekäs ennuste Nintendon vuodesta 2012. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan siis yksi Wii ja kaksi 3DS-käsikonsolia peleineen sekä t-paitoja.

Skabaan pääsee osallistumaan täällä. Kilpailu päättyy ensi viikon torstaina, ja voittajat pyritään julkistamaan perjantaina.

Palautetta kilpailusta ja kalenteritempauksesta yleensäkin voi suunnata foorumille.

Galleria: 

Kommentit

Mahtavat palkinnot! Jospa arpaonni osuisi kohdalle :)

Onko tämä täysin arvalla suoritettu vai onko tuo nintendon seuraavan vuoden ennustuksen laatu myös kriteerinä? Itselle tuotti hieman tuskaa tuottaa tuo 50 sanan minimi, niin että ennuste olisi edes jotenkin järkevä. Noh kyllä mulle nuo palkinnot näin vannoutuneena PS miehenäkin kelpaa.

Hihitys: arvalla suoritettu, kuten kilpailuohjeissa sanotaan: "Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Kaikki toivo ei ole kuitenkaan mennyt, vaikka arpaonni ei suosisikaan, sillä KonsoliFIN laittaa tekstit talteen ja palkitsee vuoden päästä lähimmäksi todellisuutta osuneen arvion"

Tänään tästä on vuosi. Koskas arvonta suoritetaan?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi