KonsoliFIN MAG-peli-ilta torstaina 4.11

PS3:n on-line sotapeli MAG (Massive Action Game) tarjoaa nimensä mukaisesti suurimmat on-line taistelut mitä konsoleilla on tähän mennessä nähty. Pelimuodot vaihtelevat intiimistä 32v32 pelaajan Sabotaasi-muodosta aina 128v128 pelaajan massiiviseen Hallinta-koitokseen asti. Kuria ja järjestystä rintamalla antavat pelimekaniikkaan olennaisesti kuuluvat komentoketjut, joilla joukkojen komentaja ja upseerit hallitsevat joukkojaan ja tarvittaessa pyytävät ilma- ja tykistötukea, sekä kullekin ryhmälle asetetut puolustus- ja hyökkäystavoitteet.

KonsoliFIN perusti MAG-klaanit S.V.E.R.:lle, Ravenille ja Valorille heti pelin ilmestyttyä alkuvuodesta 2010 kokoamaan suomalaiset pelaajat yhteen ja tarjoamaan helpon väylän peliseuran löytämiselle. Jäseniä kolmessa eri MAG-klaanissa on vajaat 300 pelaajaa.

Seuraava MAG S.V.E.R. peli-ilta järjestetään torstaina 4.11 kello 18 alkaen. Tarkoituksena on koota suomalaispelaajat saman klaanin lipun alle ja viedä joukot taistoon yhtenä klaanina peliin 2.0 versiopäivityksen myötä tulleen klaaniaulan kautta. Näin pystymme muodostamaan puhtaasti suomalaisista pelaajista koostuvia ryhmiä ja osastoja.

Ryppyotsaisesta klaanipelaamisesta ei ole kyse, vaan KonsoliFIN-klaanien perusperiaatteiden mukaan kaikki KonsoliFIN-jäsenet ovat tervetulleita riippumatta siitä oletko rautainen veteraani vai juuri aloittanut. Hauskanpito on ensisijainen tavoiteemme.

Illan aikana pelaamme kaikkia pelimuotoja. Mukaan voi liittyä illan mittaan mihin aikaan tahansa eikä pelaajamäärälle ole kattoa.

Lisätietoja ja ohjeita klaaniin liittymiseen: Miten liittyä KonsoliFIN klaaneihin ja päästä mukaan peli-iltoihin?

Linkkejä:

KonsoliFIN MAG-foorumit: http://www.konsolifin.net/bbs/yhteiso-mag/
MAG-videomateriaalia KonsoliFIN Mediassa: http://www.konsolifin.net/media/search/MAG/

Galleria: 

Kommentit

Eikö tälläiset kutsut kuulu foorumin puolelle eikä oikeiden uutisten sekaan?

(missä on vastaavat peleistä CoD, BC2 ja MoH?)

Smirre, se on varmaan tuo kutsuttavien pelaajien määrä joka ei ole 6-8max, vaan 128max. Lisäksi klaanissa on jokseenkin enemmän väkeä kuin noiden muiden pelien klaaneissa yhteensä. Minusta tämmöinen touhu olisi mukavaa muissakin peleissä, mutta vasta tässä klaanin laajuus tukee uutiskikkailua. Ei silleen, etteikö ylläpidossa osattaisi muitakin pelejä arvostaa... Magin takia en sentään ole ottanut koulusta kolmen kuukauden vapaata. ;)

Ja tänään illalla on KFV-joukkojen viikottainen sotaharjoitus. Sinne vaan hihattomiin kaikki kynnelle kykenevät! Koitan itsekkin ehtiä.

Kaikissa yllä mainitsemissasi peleissä on on vain murto-osa MAGin pelaajamäärästä ja jotta saataisiin kasaan mahdollisemman suuri porukka niin kyllä suurempi kuulutus on tehokkaampaa kuin salaisessa piilopaikassaan lojuva MAG yhteisö.
Vai onko noissa 3:ssa pelissä vaikeata saada porukkaa kasaan pelaamaan?

Wanha kunnon smirre :)

Jaa, minusta sillä ei ole merkitystä joutuuko joku suomalainen vastapuolelle vai ei. Jos tämäntyyppisellä kutsulla kutsuttaisiin esimerkiksi Bad Company 2 porukkaa, voisi täysiä konsolifin-kapinoita muodostua vaikkapa 3-4 kappaletta (3*24 pelaajaa, aika paljon).

Trad: Ei ole vaikeaa saada täysiä matseja, mutta ajattelin Konsolifinin olevan tässä se ydin. Harvemmin sattuu 24 konsolifinistiä yhtäaikaa samaan BC2-roundiin pelaamaan ilman erillistä kutsua....

Loomis ^_^

MAG:ssa ei jouduta vastapuolelle. Jos olet vastapuolella, olet siellä aina. Saman joukon pelaajat jaetaan vain eri osastoihin, ja kun vie kentälle lobbystä kerrallaan vaikkapa 60 suomalaista taistelijaa eli KonsoliFIN-klaanin jäsentä, pääsee kaikki samoihin osastoihin ja peliin. Tämä on oleellista, koska pelissä taktiikan ja kommunikoinnin toimivuus on isossa roolissa.

Mikään muu peli konsolimaailmassa ei tue näin isoja "partyja" tai näin monen pelaajan taistoja ylipäätään. Resistancet ja Warhawk pääsevät lähimmäs. MAG:n pienin pelimuoto on 32v32 pelaajaa ja suurin 128v128 pelaajaa.

Jos BC2 tai muu peli tarjoaa samanmoisen yhteisön ja mahdollisuuden toimia isona klaanina, niin ei sille ole mitään estettä, etteikö KonsoliFIN nimissä voisi järjestää isompia kekkereitä. Siihen vaan tarvitaan peliyhteisöltä omaa organisoitumista ja järjestelyjä.

En tarkoittanut tuota.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi