Vaikka KonsoliFIN Podcastia on erikosjaksot mukaanluettuna julkaistu jo reilusti toistasataa pätkää, juhlistettiin viime viikonlopun livenauhoituksessa kunnioitettavaa rajapyykkiä: tänään ilmestynyt jakso on järjestysnumeroltaan sadas episodi. Juhlahumun keskellä aiheeksi valittiin mahtipontinen visiointi maailmasta, jossa ei ole videopelejä.

Uusimman jakson voit ladata iTunesista, RSS-syötteestä, podcast-alasivulta tai suoraan mediaserveriltä.

Pelatuissa peleissä maiskutellaan Call of Duty: Black Ops 2:n lisäksi Mark of the Ninjaa, ja uutisosiossa keskustellaan Ubisoftin päätöksestä lykätä Wii U:lle suunniteltu Rayman Legends syksylle. Viikon keskustelussa jryi, Paavi, TUHOMURSU sekä Frozenbyte-pelistudiosta tuttu Mikael Haveri maalaavat synkkää kuvaa vaihtoehtotodellisuudesta, jossa pelit ovat jääneet keksimättä.

Palautetta voi käydä laittamassa foorumille, Facebookiin, Twitteriin tai sähköpostilla osoitteeseen podcast(at)konsolifin.net.

Uusin jakso on myös katsottavissa MOPP- ja uutiskeskustelun osalta videona. KonsoliFIN Podcastin Facebook-sivulla on nähtävissä kaiken muun hyvän lisäksi valokuvia nauhoitussessiosta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi