KonsoliFIN Podcastissa laulattavat lisenssipelit

KonsoliFIN Podcastissa jutustellaan tällä viikolla lisenssipeleistä. Reilusti alle kaksituntisen jakson voi ladata ilman lisenssiäkin iTunesista, RSS-syötteestä, podcast-alasivulta tai mediaserveriltä.

Keskustelemaan ovat kerääntyneet jryi, FelisLeo, maagiset ja Paavi. Jutustelua pyrittiin poikkeuksellisesti tahdittamaan niin, että jakson pituus pysyisi edes jotenkuten kurissa.

Lisenssipelejä puitiin myös foorumin puolella. Ennen viikon aiheeseen siirtymistä käsitellään kuitenkin tuttuun tapaan pelattuja pelejä ja tuoreimpia uutisia.

Peleistä ensimmäisenä esille nousevat kotimaiset Kung-Fu High Impact ja Trine 2. Keskustelua käydään myös Space Marinesta ja sen suhteesta Gears of Wariin sekä uusvanhan GoldenEyen tehokonsolipainoksesta.

Uutiskeskustelussa pohditaan, mitä järkeä Battlefield 1943:n lyömisessä Battlefield 3:n kylkiäisiksi on. Lisäksi satiirisivuston Skyrim-velmuilut naurattavat ja Kinect-huhut puhuttavat. Myös Max Payne 3:n keräilyversiosta jaksetaan itkeä.

Jaksoon kohdistuvan vihapuheensa voi suunnata foorumille, Twitteriin, Facebookiin sekä sähköpostilla osoitteeseen podcast(at)konsolifin.net.

Ensi viikolla KonsoliFIN Podcastissa puhuttaneen itsenäisyyspäivän kunniaksi kotimaisista peleistä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi