KonsoliFIN Podcastissa puidaan pelivuotta 2010

KonsoliFINin tuoreimmassa podcastissa puidaan pelivuotta 2010. Jakson voi käydä kuuntelemassa tai lataamassa mediaosastolta, iTunesista ja RSS-syötteestä.

Uusimmassa jaksossa äänessä ovat jryi, maagiset, Paavi sekä komea ensikertalainen feldon. Perinteinen osallistujien viime aikaisten pelien kertaaminen jätetään tällä kertaa väliin ja keskitytään hiljattain järjestetyn Pan Vision Mini Playground -tapahtuman antiin.

Jakson aikana paljastetaan myös KonsoliFIN-käyttäjien valinnat vuoden peleiksi. Lisäksi lopussa arvotaan Killzone 3 -kilpailun voittajat. Tarkemman aikajanan voi tarkistaa uutisen kommenteista.

Mikäli haluaa enemmänkin muistella edellisen vuoden tapahtumia, kannattaa suunnata KonsoliFINin joulukalenterin pariin.

Galleria: 

Kommentit

Jakson sisältö:

Kesto 2:14:03

00:00 Intro ja esittelyt
02:50 Uutiskeskustelu: Bulletstorm ja Fox Newsin raiskaussyytökset, Activision & pelien peruminen ja studioiden sulkeminen, jatko-osat ja pelaajien vastuu, Take-Two ja kunnianhimoiset pelit, puhelimet vastaan käsikonsolit
31:40 Uutiskeskustelu jatkuu: NPD-myyntiluvut, tanssipelien menestys, Karate Kid, Sonyn taistelu piraatteja / haksaajia vastaan, uudet konsolit ja PC-pelit, Microsoftin mediatapahtuma, Robocop-patsas
47:50 Pan Vision Mini Playground: Keskustelua tulevista peleistä, pöydällä muun muassa Supremacy MMA, Michael Phelps, FEAR 3 ja erikoisversio, Mortal Kombat, Duke Nukem Forever, L.A. Noire, Space Marine, Red Faction, Homefront, Virtua Tennis 4
1:10:50 Julkaisijan edustajan esitys Homefrontista (englanniksi) ja lisää kommenttia pelistä
1:17:50 Virtua Tennis 4 -tunnelmia tilaisuudesta ja Paavi on kujalla, jäämerellä
1:24:30 Viikon aiheena Pelivuosi 2010: Käyttäjien äänestyksen tulokset ja kommentteja pelivuodesta
1:42:10 Viikon aiheena Pelivuosi 2010: Podcast-osallistujien suosikit, Metacritic-juttuja
2:01:30 Killzone 3 -kisan palkintojen arpominen
2:06:00 Palautteen käsittely

Hymyilen koko loppupäivän. :)

@Paavi
Minun mielestäni paras kohta kästissä on tämä "kalifornia jani *huutonaurua XD reps* postannut kuvan vuoden 2010-wii peleistään"

paavi: "mikä kuva Olen missannut"
jryi?: "minäkin olen missannut myös!"

Onhan tuo pelkkä nimimerkki aika legendaarinen että saa sille nauraa XD

Olen monialustapelaaja mutta en ole millekään konsolille mitenkään lojaali nyt olen pelannut viime vuoden räiskintöjä läpi 360:llä ja ei vakuuta. Kyllä wii:llä oli paras vuosi 2010!! 2011 näyttää hyvältä jos japsi ropet tulevat tännekin: Xenoblade, the last story ja myös zelda skyward sword, pikmin 3, conduit 2, earth seeker, pandoras tower uusi kirby jne. Nintendo yllättää kyllä vielä e3:ssa ehkä uudella kotikonsolillaan, kuka tietää?

Kalifornia Jani: Hyvä, että otit huumorilla, mutta mistä tuo nimimerkki muuten tulee?

Jeps, meikäläisellä meni tossa kohtaa jostain syystä pokka ihan täydellisesti. Poopen hönkäilyn piikkiin laitan koko homman. Hyvä homma kuitenkin, että ymmärrystä löytyy kuuntelijankin suunnalta. Tulihan tuon postauksen perustella nostettua esille kuitenkin muutama erittäin laadukas Wii-peli.

ps. Ne ihmettelijät olivat Paavi ja feldon. Jyri oli tuon kuvan meikäläisen lisäksi bongannut.

Otan melkein kaikki sinun lausahdukset tuossa castissä huumorilla, pakkohan se on XD, koska sinä olet ohjain :).

Nimimerkillä ei ole mitään tarinaa, että miten sen keksin Kalifornia="sound cool" XD
ja Jani on etunimeni!!!

paavi katso tämä video!!!
http://www.youtube.com/watch?v=M-PleUXgJYU
Aika eeppinen pelikokoelma video :D
ownasin yhden pahimman/tunnetuimman ps3 trollin youtubessa, se blokkasi minut koska subbasin joillekin pelaajille jotka pelaavat myös Wiillä.

Yleensä en ikinä voita mitään. Kerrankin arpaonni osu kohdalle!

Vähäisen osallistujamäärän ansiosta mahdolisuudet voittoon olivat poikkeuksellisen suuret. Kannatti siis ottaa osaa tähän kilpailuun. Onnittelut vielä kaikille voittajille!

FFFFFFFFFFFFFFfffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
Olisi pitänyt osallistua mutta olisin vastannut viimeiseen kysymykseen väärin eli olisin pistänyt Ulvin jostakin kumman syystä kun nyt satuin sekoittamaan kuka puhui milloinkin.
Ja sitten kommentit vuoden peleistä. Mielestäni yksikään viime vuoden peleistä ei olisi ansainnut minkäänlaista GotY palkintoa ja monet pelit olivat yliarvostettuja tosin oma pelimakuni meneekin vähän miten menee.
Ja GoW3 oli melko pettymys, enemmän titaaneja ja eeppisempiä taisteluja olisi pitänyt olla.

Toi kolmas kysymys tuntu melkein mahdottomalta ensin, kun en heti hogannu, kuka sitä ei ollut pelannut, mutta sitten sain bongattua et jryi oli pelannu aamulla, ulvi arvostellut ja tontsa myynyt pois eli jäljelle jäi vain TV:stä tuttu miäs.

Millos nää palkinnot lähtee postiin?

Hah! Mä muistin oikein! Paavi ei ollut pelannut killzonea :D Muistin Paavin siitä,kun joskus aikoinaan kuulin tai luin jossain että Paavi ei ollut omistanut PS2:sta.Pähkäilin pitkään ja kuuntelin poppicastia moneen kertaan läpi,mutten silti löytänyt vastausta,kunnes muisti virkeni!

Ei osunut kuitenkaan :(

Onnea kuitenkin muille.

"Muistin Paavin siitä,kun joskus aikoinaan kuulin tai luin jossain että Paavi ei ollut omistanut PS2:sta."

No tämähän nyt ei pidä alkuunsakaan paikkaansa! Ostin PS2:n aikoinaan julkaisussa ja tulihan tuolla paljon pelattua, kunnes Xbox varasti sen paikan ykköskonsolina Xbox Liven ansiosta. =P

Olihan taas cast.. Noi naljailut movest,kinectistä,ps3,XO ja wii:stä. Vähänkö niille joutuu repeileen. XD

Lainaus Paavi: No tämähän nyt ei pidä alkuunsakaan paikkaansa! Ostin PS2:n aikoinaan julkaisussa ja tulihan tuolla paljon pelattua, kunnes Xbox varasti sen paikan ykköskonsolina Xbox Liven ansiosta. =P

No voi... :P Se olikin sitten noin päin.

By the way,itselleni kävi ihan samoin,xbox ykkönen syrjäytti halolla PS2:sen.Luin vessassa jotakin katalogia ja huomasin halon ensi kertaa,se oli menoa sitten,se piti saada.Onneksi olin vessassa niin ei tullut housuun sen takia.

Last Action Hero taisi olla Sonyn maahantuoma Snesille, joten lienee ollut halvempi kuin tuo 600 markkaa... 399mk ehkä? Joten ehkei menny ihan niin kauheasti hukkaan...

"Last Action Hero taisi olla Sonyn maahantuoma Snesille, joten lienee ollut halvempi kuin tuo 600 markkaa... 399mk ehkä? Joten ehkei menny ihan niin kauheasti hukkaan..."

Se voi tosiaan olla noin. Mulla ei ole tosiaan mitään hajua, että paljonko tosta maksoin. Toi 600 markkaa oli tosiaan ihan puhdas heitto. Noh, olipa summa mikä tahansa, niin oli se jokatapauksessa liikaa. Tuonkin heräteostoksen voinee laittaa jonkunlaisen lievän aivohalvauksen piikkiin:p.

Noo-o, onhan näitä aivopieruja tullut itsellenikin, kun piti takakannen perusteella tehdä valintoja... ;)

Kalleimmat SNES-pelit taisivat olla siinä 800-900 markkaa... Eikä tullut muovihahmoa tai radio-ohjattavaa mukana!
Onneksi pelien vaihtaminen ja myös käytyten kasetin antaminen välirahana onnistui aikanaan luottokauppiaan kanssa.

Nykypelien takakannet ovatkin usein surkeita, kun kuvat ovat postimerkkikokoa. No, nykyään tietoa saa muualtakin - esim. täältä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi