Tyhjätasku

KonsoliFIN sulkee ovensa (päivitetty)

Päivitys: no eihän tätä kukaan uskonut. Ottakaa sen sijaan uusi etusivun ulkoasu!

KonsoliFIN on päättämässä kolmetoista vuotta kestäneen taipaleensa kesäkuun lopussa. Jo pitkään kassavirtaongelmista kärsinyt sivustomme on joutunut toteamaan, että mainostulot ovat erityisesti Adblockereiden ja vastaavien vuoksi romahtaneet, emmekä pysty nykyisellä kulurakenteella pitämään sivustoa pystyssä. Nykyisellä mediakentällä ei ole mahdollista porskuttaa harrastevoimin ilman sponsoritukea. Tästä syystä palvelusopimus on irtisanottu eilen, ja olemme nyt kolmen kuukauden irtisanomisajalla.

Kesäkuun lopun jälkeen KonsoliFINin koko arkistoa, mukaanlukien podcast-kirjasto, pääsee selaamaan Suomen Pelimuseossa. Podcastit jäävät elämään myös torrent-muotoisina Piratebayssa, jonne pääsevät ainakin DNA-Welhon tilaajat. Rakastetuimmista teksteistä kootaan e-kirja, joka julkaistaan vielä ennen vuoden loppua Applen, Googlen ja Amazonin kirjapalveluissa nimelliseen hintaan.

Meillä on paljon aikaa hyvästellä uskolliset kävijämme, joten emme tee sitä vielä.

Kommentit

Voi ei! Maistuu kyllä suussa yhtä pahalle kuin vanha silli :(

Perhanan aprillipäivä! Kerkesin jo muuttumaan kalpeaksi ennen kuin muistin mikä päivä on. Tarina on sinänsä uskottava Pirate Bayhyn asti.

Tämä oli ihan metka. V2 -pelisivusto on nähnyt hiukan enemmän vaivaa pilailuun: https://www.youtube.com/watch?v=TUGCk9jda40

Oli turhan helppo.

Mutta mitä tykkäätte uudesta ulkoasusta? Nyt on chattia ja videoruutua ja vähän päivitetyt fontit. Itse tykkään eniten tuosta, että kommentit on tuotu enemmän framille.

Ei meitä saa pois Intternetsin nurkista pölyttymästä kulumallakaan. Kiitosta ja anteeksi!

Tätä päivää on odotettukin jo jonkun aikaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi