Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN viikkokatsaus 10/2014

Menneen viikon aikana ronskin huumorin ystävät saivat vihdoin käsiinsä South Parkin lisenssiä kantavan roolipelieepoksen. KonsoliFINin arvosteluun saatiin myös myös Xbox Onen julkaisupelikavalkaadissa vaikuttanut Ryse: Son of Rome. KonsoliFIN Podcast jatkoi myös ponnekasta kulkuaan, jo tuttuun tapaan ilman varsinaista aihetta.

Arvostelut:

South Park: The Stick of Truth (PlayStation 3) - Vakavammista roolipeleistään tuttu Obsidian otti käsittelyyn hämmentävän härskin South Parkin lisenssin. WaLuigi testasi jo pariinkiin otteeseen viivästyneen roolipelin.

Ryse: Son of Rome (Xbox One) - Vaikka Microsoftin uusimman konsolin julkistus antaakin edelleen odottaa itseään, on pelejä tipahdellut satunnaisesti jo Suomenkin kamaralle saakka. Julkaisupelivalikoimaa edustava, verinen ja brutaali Ryse: Son of Rome on päässyt TeRm0zin käsittelyyn.

KonsoliFIN Podcast:

149: Juustonaksujen suhteen Jepu on väärässä - Vailla varsinaista viikon keskustelua tai mitään muutakaan tähdellistä, päätti Podcast-kööri jutella nyt sitten vaikka juustonaksuista. Vähemmän ja enemmän vääriä mielipiteitä sinkoili suuntaan jos toiseenkin, välillä saatettiin mainita myös pelatut pelit ja uutiset.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi