Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN viikkokatsaus 26/2011

Juhannuksesta virkistynyt KonsoliFINin arvostelijakaarti tarjosi viime viikolla täyslaidallisen uutta luettavaa. 3DS-osastolla vanhojen pelien 3D-päivitykset jatkuvat, eikä muillakaan konsoleilla vältytä jatko-osilta.

Podcastissa keskustelun aiheena tällä kertaa pelimaratonit. Mitä ne ovat ja miksi ihmeessä? Podcast-kaartin ydinjoukkion touhuja voi nyt ihailla myös videomuodossa, kun Paavi, jryi ja TT-2k esittelevät SOCOM-taitojaan KonsoliFIN Mediassa (video ei edusta muun ylläpidon pelikykyjä).

Arvostelut:

Dungeon Siege 3 (X360) - J. Pikkaraisen testissä Obsidianin fantasiaseikkailu.

F.E.A.R. 3 (X360) - Pöhkösti nimetty kauhuräiskintä ei juhli uudistuksilla. Healtti muuttui supersotilaaksi.

Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2012 (XBLA) - Korttipelien klassikon viimeisin peliversiointi Dragonflyn pelattavana.

Pro Evolution Soccer 2011 3D (3DS) - Konami hyökkää 3DS:n neitseellisille futismarkkinoille uudella PES:llä. Esa Mäkijärvi monotti virtuaalipalloa.

Puzzle Bobble Universe (3DS) - Lohikäärmeveljekset puhkovat taas kuplia. Kastle plopsautti arvostelun.

Tom Clancy's Splinter Cell 3D (3DS) - Sam Fisherin 3DS-debyytti on käännös yli viisi vuotta vanhasta Chaos Theorysta. Zanis Dust arvioi miten agenttiseikkailu on kääntynyt taskukokoon.

WWE Smackdown vs. RAW 2011 (PS3) - Trikoot kiristävät ja öljytty liha kiiltelee Healtin astellessa THQ:n vapaapainikehään.

Podcast 021:

Maratoni se on pelimaratonikin - jryi, maagiset ja Paavi tenttaavat Random Gaming Groupin Arthoria ja Muttia maratonpelaamisesta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi