Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFIN viikkokatsaus 33/2011

Tällä viikolla arvostelussa Xbox 360:n Summer Of Arcade -kampanjan viimeiset julkaisut. KonsoliFINin arvostelijoiden peluulistalle on ehtinyt lisäksi tuttujen apinoiden Move-höystetty paluu ja tuoreen sarjakuvafilmatisoinnin kylkiäispeli.

Kuluneella viikolla järjestettiin myös Gamescom -pelimessut Saksassa. Tunnelmia kävijämäärältään maailmaan suurimmasta pelitapahtumasta voi katsoa KonsoliFIN mediassa.

Messuilla jo moneen kertaan vieraillut foorumin aktiivijäsen Nisupulla on lisännyt verkkoon näyttelyhallissa kuvattua materiaalia. Nisun messuvideot löytyvät hakusanalla GC2011. Oliverin päivittämät tuoreet pelitrailerit saa puolestaan helpoiten ihailtavakseen hakusanalla Gamescom

Applen iOS-käyttöjärjestelmällä toimiville laitteille suunniteltu KonsoliFIN-mobiilisovellus on nyt julkaistu. Sovelluksen voi ladata ja arvostella tästä. Palautteensa voi antaa myös foorumiketjussa.

Arvostelut:

Ape Escape (PS3) - Yli kymmenvuotiaan sarjan tuoreimman tulokkaan uutuuskikkana tarjotaan tuttuakin tutumpaa liiketunnistusohjausta. J. Pikkarainen ei vakuuttunut.

Captain America: Super Soldier (PS3)
- Supernatsit saavat pataansa Kapteeni Amerikan nimikkopelissä. TeRm0z syöksyi toisen maailmansodan taistelukentille Vibranium-kilpi kiiltäen.

Fruit Ninja Kinect (XBLA)
- Mobiilihitin ohjaus sopii luontevasti Kinectille. J. Pikkarainen pilkkoi hedelmäsalaattia.

Toy Soldiers: Cold War (XBLA) - J. Pikkaraisen tämän kesän Arcade-urakka päättyi lelusotilaiden kansoittamaan juoksuhautaan.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi