KonsoliFINin Joulupata-potti taas avoinna

Vähäosaisille jouluiloa jakava Pelastusarmeijan Joulupata on jälleen avoinna verkossa ja jo yhdeksättä vuotta mukana on tietysti myös KonsoliFIN.

Osallistuminen onnistuu näppärästi verkkopankkitunnuksilla tai Visa- ja Mastercard-maksukorteilla. Valitse KonsoliFIN.net -keräyspotti, lahjoittamasi summa sekä maksutapa, paina ok ja toimi ohjeiden mukaan. Mukaan kannattaa tulla vaikka eurollakin.

KonsoliFIN toivottaa kaikille osallistujille iloista joulumieltä!

Galleria: 

Kommentit

Mukana! Kaikki nostamaan KonsoliFIN:n sijoitusta keräyspottien välisessä taistossa ja samalla antamaan joulua myös vähäosaisille.

Yhtään trollailematta, kuinkahan monta penniä oikeasti menee tästäkin keräyksestä köyhille?

Ei mene montaa.

http://www.joulupata.fi/?page=tietoa

Tilinpäätös: Joulupata 2011

Viranomaisille annetun kokonaistilinpäätöksen mukaan (toukokuu 2012) Pelastusarmeijan Joulupadan saamat lahjoitukset (padoilla kerätyt, rahalahjoitukset, Joulupata.fi) olivat vuonna 2011 yhteensä 886 242,51 euroa ja keräyskulut yhteensä 25 118,47 euroa eli n. 3 %. Tämä tarkoittaa sitä, että n. 97 % annetuista lahjoituksista todella menee perille. Nettipadan osuus tuotosta oli 182 575,97 euroa.

Pelastusarmeija tekee suoraa kenttätyötä jakaen ruokakuponkeja lapsiperheille ja tarjoamalla kattoa asunnottomille. Ennenkuin lähtee kyseenalaistamaan, kannattaisi ottaa selvää ettei nyt ihan ole noin hakoteillä.

Kyllä juu, EU-avustuksia jakelee kyllä.

Miten nyt EU-avustukset liittyy Joulupataan?

Kympin kävin pistämässä. Harvoihin keräyksiin kauheasti luotan mutta joulupata menee kyllä ihan niille jotka sitä tarvitsee. Kunhan ei vaan itse joutuisi ikinä mitään ruokakuponkia hakemaan.

Muistakaahan myös lahjoittaessanne, että kyseessä on kristillinen liike.

Vähän nyt joulumieltä kehiin; edes kerran vuodessa voi yleisen tympeyden ja harmaan ikävän säteilemisestä laistaa :) Pata on pop ja KFIN-bannerin alla ollaan taas mukana ko pukama!

Nakkilokki: "Muistakaahan myös lahjoittaessanne, että kyseessä on kristillinen liike. "

http://www.joulupata.fi/?page=tietoa

Uskonto ja puolueettomuus

Pelastusarmeija on kristillinen liike, joka tekee myös sosiaalista auttamistyötä. Emme kuitenkaan edellytä mitään tiettyä vakaumusta avustamisen ehtona. Esim. Helsingissä avustettavien joukkoon kuuluu kaikkien uskontokuntien edustajia sekä uskonnottomia.

Pelastusarmeija ei arvioi avun antajia tai saajia heidän uskonnon, poliittisen vakaumuksen, rodun tai minkään muun ominaisuuden perusteella. Apua annetaan ja vastaanotetaan siellä missä se on mahdollista.

Nyt joulumieltä ja rahaa pataan :) Heti kun pääsen verkkopankkitunnuksiini käsiksi, lahjoitus lähtee eteenpäin...

10€ lahjoitettu. Nyt olis mukava, kun tästä tehtäsiin oma ketju, johon voi kommentoida. Uskoisin että sillä saataisiin lisää lahjoittajia...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi