Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kaipaako huushollisi persoonallisia yksityiskohtia, kenties uusien äänentoistolaitteiden muodossa? Tähän puutostilaan voi hakea kohdennettua täsmälääkettä kaiuttimilla, jotka on muotoiltu Halo-peleistä tutun Master Chiefin kypärän muotoon.

Master Chief -kaiuttimet pelittävät bluetooth-yhteydellä ja niiden kerrotaan olevan helppo kytkeä osaksi muuta äänentoistojärjestelmää. Korkeutta ämyreillä on 30 senttiä ja niille lupaillaan loistavaa äänenlaatua. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kaiuttimet myös puhuvat. Kun otat niihin yhteyttä muilla laitteilla, kuulet tervehdyksen Master Chief -sankaria esittäneen Steve Downesin äänellä.

Ennakkotilattavissa olevan laitteen kaavaillaan saapuvan tilaajilleen tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Tarkemmat tiedot äänivehkeistä voit lukea lähdelinkin kautta.

Muotoilun ihmeellisyydet eivät lopu tähän, sillä voit hankkia kaiuttimesi myös Halo 5: Guardiansista lainatulla ulkoasulla. Spartan Athlonien kypärää muistuttavat kajarit saa ennakkotilauttua joko punaisena tai sinisenä. Myös nämä komistukset pystyy ennakkotilaamaan vielä neljän päivän ajan.

Kommentit

En odottaisi liikoja äänenlaadulta, mutta se ei taida olla näissä edes oleellista.. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi