Bugbearin Wreckfest on päässyt kovaan sarjaan kisaillessaan D.I.C.E. Awards -gaalassa parhaan autopelin tittelistä.

Pelialan Oscar-vastineeksikin rummutetun palkintogaalan kahdeksi muuksi ehdokkaaksi on kelpuutettu Forza Horizon 4 sekä F1 2018, joten mihinkään turhaan joukkoon Wreckfest ei ole päätynyt. Valinnasta tekee mielenkiintoiseksi myös se, että kaahailun soundtrackilla kuullaan runsaasti Jay Rayn, Blind Channelin sekä Cyan Kicksin kaltaisia kotimaisia rock- ja metalliyhtyeitä. D.I.C.E. Awardsit jaetaan keskiviikkona, 13. helmikuuta.

"Jo pelkästään finaaliin pääseminen on meille valtava kunnia ja osoitus siitä, että pienikin joukko voi saada aikaan suuria asioita, kun se koostuu osaavista ja motivoituneista tekijöistä. Finaalipaikka on samalla myös kunnianosoitus suomalaiselle pelialalle ja sen osaamiselle sekä vuosikausia meitä uskollisesti tukeneille faneille", kertoo Bugbearin toimitusjohtaja Janne Alanenpää.

Pitkään ja hartaasti työstetty Wreckfest julkaistiin PC:lle viime kesänä. Konsoliversiot on tarkoitus saada ulos kuluvan vuoden aikana. KonsoliFINin Wreckfest-arvostelu on luettavissa täällä.

Kirjaudu kommentoidaksesi