Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kuolema ratsastaa Darksidersin jatko-osassa

Kuolema saa pääosan maailmanlopun neljästä ratsumiehestä, kun Darksiders II julkaistaan ensi vuonna Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle. Jatko-osaa kehittää alkuperäisseikkailun tapaan Vigil Games.

Darksiders II seuraa siis Kuoleman edesottamuksia tarinassa, joka kulkee rinnakkain ensimmäisen pelin juonen kanssa. Kuolema pyrkii päästämään ratsutoverinsa Sodan pälkähästä, kun tätä turhaan syytetään maailmanlopun ennenaikaisesta käynnistämisestä.

Jatko-osan luvataan tarjoavan reilusti suuremman pelimaailman, ase- ja haarniskapäivityksiä sekä uusia vihulaisia ja pomotaisteluja.

Tuntumaa peliin voi hakea uudesta julkistustrailerista.

Galleria: 

Kommentit

Ykkönen oli erittäin hyvä peli. Tosin jatko-osalta voisi odottaa parempaa grafiikkaa, mutta trailerin perusteella sitä ei ole tulossa. Eiköhän tämä silti tule ostettua.

Minun puolestani ykkönen ei nyt ollut mitenkään erityisen hyvä. Jokin siinä vaan silti viehätti, että sitä jaksoi ylipäätään pelata ja vieläpä odottaa tätä seuraavaa osaa.

Jatko-osassa tosiaan saisivat tarjoilla parempaa grafiikkaa. Tosin jos tuota taistelu puolta pystyisivät kehittämään huomattavasti monipuolisemmaksi, niin vähän kehnommatkin grafiikat menettelisivät juuri ja juuri.

Taistelua voisivat tehostaa todellakin, graafisesti peli oli ihan ok. Jotkut aseet tuntui jopa parhaalla levelillään ollessaan tehottomilta ja niiden hinkaaminen sinne tappiin oli sadistisen tylsää. Loppusissaan itse kyllä tykkäsin edellisosasta, vaikka näin jälkeenpäin ajateltuna sitä korjattavaakin olisi.

OMG!!!! Niin hyviä pelejä taas tulossa :3 esim. Infamous 2, Alice:Madness Returns, Deux Ex:Human Revolution, Dead Island,ME3, Zelda Ocarina Of Time(3DS) JA tämä!!!! Jes!!! ;)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi