Fortniten Save the World -serverit muistuttivat eilen kuolleiden kaupunkia, sillä kanssapelaajia ei tuntunut löytyvän millään. Allekirjoittaneen pikaviestiosio täyttyi hyvää vauhtia avunpyynnöistä erilaisten tehtävien osalta, kun taas valtaosa Fortnite-striimaajista katsojakuntineen ällisteli kummallista kuutiota lukuisten suorien lähetysten kautta.

Huhut ja juorut tuppaavat muuttumaan matkan varrella melkoisesti. Jokainen striimaaja otti tästä ilon irti ja kehitteli kuutiosta jos jonkinlaisia tarinoita. Lähetykset pullistelivat uteliaita katsojia ja alaspäin tikittävät ajastimet naulitsivat katseita ympäri Youtubea, kun sekä striimaajat että katsojat arvuuttelivat, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kuution liikahtaessa suorassa lähetyksessä olisi melkein voinut kuulla valtavan kohahduksen yleisön joukossa ja katsojat kehittelivät omia näkemyksiään kuution lopullisesta kohtalosta.

Joidenkin mielestä kuutio oli matkalla Loot Laken keskelle, jolloin järvi joutuisi tsunamin kouriin ja järven keskellä olevan saaren tilalle nousisi tulivuori. Älyttömimmästä päästä kuultu lausahdus nähtiin eräässä suomistriimissä, jossa kerrottiin kuution olevan samanlainen ansa kuin Arnold Schwarzeneggerin elokuvassa Last Action Hero. Elokuvassa Pieru-Leoksi tituleerattu vainaja pieraisee omissa hautajaisissaan viimeisen kerran, yrittäen tappaa paikalla olevan hautajaisväen hermokaasupommilla. Kaasutus polttaisi kuulemma kaikki metsät, tilalle kasvaisi rehevä viidakko ja maisema muuttuisi lumenvalkoiseksi talveksi luonnonmullistuksen myötä.

Kuution liikkeitä on seurattu jo muutaman päivän verran ja erään teorian mukaan kuutio liikahtaa kerran tunnin ja 43 minuutin välein. Eräs striimaaja oli ehtinyt luonnostelemaan kartan aikaisempien liikahdusten pohjalta ja lopullinen päätepiste näyttäisi olevan Loot Laken ja Tilted Towersin lähellä.

Vastaavanlaista kuhinaa nähtiin viimeksi raketin sinkoutuessa taivaalle season 4:n päättyessä ja moni ennakoi Tilted Towersin tuhoa tämän myötä. Raketin pudotessa taivaalta se osui suojakilpeen, poukkoili ympäri karttaa ja lopullisesti kadotessaan raketti muodosti rift-portaalin taivaalle. Riftin sulkeutuessa kuutio ilmestyi ja lukuisat uteliaat pelaajat ovat taatusti käyneet sorkkimassa sitä. Harmi kyllä kuutio on sähköistetty ja moni pelaaja on kohdannut viimeisen leposijansa sen juurelta.

Kuudes kausi Fortnitessa alkaa neljän päivän kuluttua PC:llä, PlayStation 4:lla ja Xbox Onella.

Kirjaudu kommentoidaksesi