Kuusi pelidemoa PS3:n Storeen

PlayStation Storen tämän viikon demoiksi saatiin NHL 13, Madden NFL 13 sekä viime viikolta viivästynyt Sleeping Dogs.

Lisäksi kokeiluun löytyvät The Expendables 2: The Videogame, JoJo’s Bizarre Adventure HD ja Retro/Grade, joiden täysversiot ovat ladattavissa rahaa vastaan. Vajaalla viidellä eurolla irtoavat PS2:n Strike Force Bowling ja Trigger Man sekä PSonen Urban Chaos.

PS3:lle lisukkeita saivat Dragon’s Dogma, LittleBigPlanet 2, Saints Row the Third, Sleeping Dogs, Spec Ops: The Line, Transformers: Fall Of Cybertron, Uncharted 3 ja Rock Band 3:ssa soi muun muassa Nightwishin "Amaranth"-hitti.

Eilen Pohjois-Amerikan Storeen ilmestynyttä Counter Strike: Global Offensivea ei vielä saatu Eurooppaan. Sony pahoittelee tapahtunutta, selvittelee asiaa ja lupailee ilmoittavansa, mikäli tilanteessa tapahtuu muutoksia.

Galleria: 

Kommentit

Sony selvittelee asiaa... LMAO :) Ei ne mitään selvittele. Niillä ei valmistunu kaikki lokalisoinnit taaskaan ajallaan ja koko homma kusi. Senhän ne siellä osaa parhaiten. Mitta tuli täyteen Sonya nyt viimeistään kun Gyntteri jäi julkaisematta. Tuli muuten muutamalla muullakin kun käy SCEE:n blogia lukemassa.

TellTale Y U NO Episode 3 vai onko tämä jokin trendi? Noh ensi viikolla katsotaan.

Lokalisoinnit on tehty aikoja sitten. Jenkkiversio alla ja täysin suomenkielinen.

Ahaa. No joskus viivytykset on johtunut lokalisoinneista joten se tuli ensimmäisenä mieleen. Kävin just vilkasee tuota blogia ja siellä pari brittiä kertoo Gyntterin tulleen UK Storeen. Jospa tässä on vielä toivoa että sen saa viikonlopuksi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi