Kymmenvuotista Tales-sarjaa juhlistetaan tuorein pelein

Suosittu Tales-roolipelisarja laajenee tänä vuonna kahdella osalla Pohjois-Amerikassa ja Japanissa. Namco Bandai Games haluaa juhlistaa uusilla peleillä sarjan kymmenvuotista taivalta. Tekijöiden tarkoituksena on tarjota faneille tuttua tosiaikaista roolipelitoimintaa uusin elementein.

Luvassa on Tales of Symphonia: Dawn of the New World Nintendon Wiille sekä Xbox 360:lle työn alla oleva Tales of Vesperia, joka on myös sarjan ensimmäinen peli Microsoftin konsolilla.

Dawn of the New World jatkaa GameCubelle julkaistun Tales of Symphonian tarinaa ja esittelee siinä sivussa uusia hahmoja ja kehittyneemmän taistelujärjestelmän. Pelaajat voivat esimerkiksi kaapata 200 erilaista hirviötä ja kasvattaa niistä apulaisia taisteluihin.

Tales of Vesperian on puolestaan määrä olla "rohkea tulkinta" niistä elementeistä, jotka ovat nostaneet Tales-sarjan pinnalle. Peli lupaa muun muassa yksityiskohtaista piirrosgrafiikkaa ja entistä laajamittaisempaa toimintaa.

Kaksikon julkaisuajankohtaa Euroopassa ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Galleria: 

Kommentit

Hyvä että ovat tekemässä tales of sarjaa boxille. Rupee näyttää rpg lista jo ihan hyvältä.

Hienoa, että Wiille tulee uusi ToS. GC:n Tales of Symphonia lienee paras konsolipeli mitä on ikinä tullut pelattua, joten odotukset ovat erittäin korkealla tämänkin suhteen.

Eternal Sonatan tavoin Vesperia saa todennäköisesti samanlaisen kohtelun, julkaistaan ensin Boksille ja sitten portataan (mahdollisen lisäsisällön kanssa) PS3:lle, sensuuntaista ovat kehittäjätkin myöntäneet.

"Eternal Sonatan tavoin Vesperia saa todennäköisesti samanlaisen kohtelun, julkaistaan ensin Boksille ja sitten portataan (mahdollisen lisäsisällön kanssa) PS3:lle, sensuuntaista ovat kehittäjätkin myöntäneet."

Siinä tapauksessa jaksan kyllä odotella PS3-versiota. Nam lisäsisältöä!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi