La-Mulana saapuu viimein Nintendon latauspalveluihin

Nintendon latauspalveluihin pyrähtää tälläkin viikolla uutta sisältöä.

Dot Runner: Complete Edition -puzzleilu saapuu ladattavaksi 3DS:lle tänään. Lintuperspektiivistä tai vaihtoehtoisesti ensimmäisen persoonan kuvakulmasta kuvattu nimike tuo mukanaan 50 keräilyä sisältävää kenttää. Liikkuvaa kuvaa pelistä löytyy tätä linkkiä klikkaamalla.

DSiWaren viikon ainoa uutukainen tottelee nimeä Abyss. Vuonna 3024 luonnonresursseja ja uusia energianlähteitä lähdetään etsimään syvyyksistä biomekaanisen robotin avustuksella. Pelissä mystistä Gaia-energiaa metsästetään yksinkertaisen pelimekaniikan ja alati heikkenevän valonlähteen voimalla. Syvällistä videokuvaa löytyy tästä linkistä.

3DS-rytmipeli Theatrhythm: Final Fantasy täydentyy uudella musiikilla myös tällä viikolla, niin kuin on tapahtunut myös useampana aiempanakin torstaina. Viikon tarjonta näyttää seuraavalta:

  • We Have Arrived (FFS)
  • Sarutabaruta (FF11)
  • Desperate Struggle (FF13)
  • Boss Battle (FF12)

Pitkään odotettu ja melkein länsijulkaisun osalta kuopattu La-Mulana saapuu viimein ladattavaksi WiiWareen. Arkeologiaa, toimintaa ja seikkailua yhdistävä peli pistää pelaajan professori Lemezan saapikkaisiin metsästämään ikiaikaisia mysteerejä useampien raunioiden sisuksista. Traileri nimikkeestä löytyy klikkaamalla tästä ja virallista ohjekirjasta pääsee lukemaan digitaalisessa muodossa La-Mulanan virallisen nettisivun kautta.
 
Tarjonta tänä torstaina näyttää kokonaisuudessaan seuraavalta:

eShop
Dot Runner: Complete Edition (5€)
Theatrhythm: Final Fantasy -lisämusiikkia (1e / kappale)

DSiWare
Abyss (200 pistettä)

WiiWare
La-Mulana (1000 pistettä)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi