Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

L.A. Noire jumittaa PS3- ja Xbox 360 -konsoleita

Tiistaina Pohjois-Amerikassa julkaistu L.A. Noire on Rockstarin mukaan aiheuttanut muutamia PS3- ja Xbox 360 -konsoleiden "jäätymisiä ja kaatumisia" ja pelifirma haluaa käyttäjien palautetta selvittääkseen ongelman.

Ensiavuksi neuvotaan PS3:lla poistamaan pelitiedot (Game Data, ei siis pelitallennusta, Save Data) ja perustamaan väliaikainen käyttäjätunnus varmistaaksesi, että uudet tallenustiedostot syntyvät. Käynnistä peli ja yritä myös pelata ollessasi kirjautuneena PSN-verkkoon.

Xbox 360:lla kehoitetaan tyhjentämään välimuisti (cache), perustamaan uusi Silver-tunnus ja kokeilemaan pelaamista.

Rockstar neuvoo myös tarkistamaan levyn naarmujen, lian sekä muiden vikojen varalta ja kokeilemaan aiheutuuko ongelmia muiden pelien kanssa. Jos mahdollista, voit lisäksi kokeilla pelilevyäsi toisessa konsolissa.

Mikäli ongelmia edelleen ilmenee, pyytää Rockstar ottamaan yhteyttä omaan tukeensa (klik, englanniksi) ja selostamaan tilanteen mahdollisimman tarkasti. PS3-pelaajia suositellaan lisäksi siirtämään pelitallennus USB-tikulla PC:lle, pakkamaan se nimellä "PS3" ja liittämään se mukaan tukipyyntöön.

Suomessa päästään kokeilemaan konsoleiden jumittamista L.A. Noirella huomenna, kun peli saapuu kauppoihin.

Galleria: 

Kommentit

Uuups, ei parane ostaa tuota sitten!

Ainakaan vielä. Sitten vuoden päästä voisi ostella.

"Hyvät pelistä rahaa maksaneet asiakkaat: Voisitteko hoitaa pelitestauksen puolestamme, koska meillä ei ole aikaa eikä halua alkaa kokeilemaan mainitsemiamme korjaustoimenpiteitä."

onneksi ei vielä tullu tilattua tätä kun piti ekaksi ostaa witcher 2 collectors edition ja sitten vielä 2006 ostettu xbox 360 tuli Red Ring of Death

Haisee kyllä pahasti taas siltä perinteiseltä "uusi peli rikkoi konsolini"-meiningiltä. Ei ole oikeastaan ainuttakaan ongelmasta valittajaa silmiini eri keskustelualueilla osunut, ja aika varmasti tällainen ongelma olisi noteerattu useammassakin arvostelussa, jos se lainkaan merkittävä olisi.

Puolitoista tuntia peliä takana eikä ole tullut vastaan minkäänlaista bugia. Ja alustana on PS3...

Miltei enempi yllättää, miten Rockstar itse päätyi hetkeksi hyppäämään tuohon iänikuiseen kelkkaan. Todellakin "uusi peli rikkoi konsolini"-meiningiltä haisee ja jotenkin kummasti näiden tapausten määrä lasketaan aina enempi kymmenissä kuin sadoissa tuhansissa...

Näin jälkikäteen ajatellen oma ikiwanha 360 kuoli vain päivä NXE:n asentamisen jälkeen mutta siinä määrin paljon niitä on maailmalla yhä elossa, ettei edes hyvällä tahdolla tai uskomattomalla pokalla pystyisi pistämään tapahtunutta tuon piikkiin.

Stuff breaks, deal with it.

Veikkaan, että LA Noiressa näyttäytyy "Donkeyface-woman", mikä johtuu vain konsolien viimeisimmistä järjestelmäpäivityksistä, eikä esim. pelissä olevista bugeista.

Itsellä Fable 2 teki alussa paljolti samanlaista eli jäätyili ja kaatui. Kehottaisin kansaa asentamaan tämän kovolle ja kokeilemaan sen kautta, jos vain suinkin pystyy.

Itsellä toi asentaminen auttoi Fablen kohdalla, mutta onhan tämä aivan eri peli ihan toislta kehittäjiltä, mutta eipä siitä kai haittaakaan ole kokeilla :)

Eihän tässä kuitenkaan konsolin rikkoutumisesta puhuta. Ainoastaan jäätymisistä ja kaatumisista :)

Varmaan jostain foorumeilta luettua vinkumista, jonka sinne on suoltanut jo joskus viikko sitten pelin saaneet piraattipojat ja ovat nyt närkästyneitä kun ei ilmanen peli toimi kenkkuilematta.

Tuotakin on nimittäin nähty turhan usein :)

Mutta mikäli näin ei oo, niin toivottavasti pöhää hyvin kun sen postilaatikkoon tänään saan \o/

Toivottavasti oma kappale saapuu tänään. :)

Pelasin LA Noirea tunnin, jonka jälkeen peli jumiutui ja ps3 käynnistyi uudestaan. Nyt kone ei enää lue tai tunnista levyjä. CD:t, DVD:t, Blu-rayt, mitkään ei toimi.

Koera, aiiii prkl älä pelottele :/ Just oon pistämässä peliä konsoliin... argh.. otan osaa.

*toivoo parasta ettei itselle käy .. ja että saat kuntoon.*

Pelasin eilen kyseistä peliä kolme tuntia, ei ongelmia , peli asennettu xboxin kiintolevylle.

jarppa212 kompatakseni: Asentakaa L.A. Noire kiintolevylle ja pelatkaa sen kautta. Pääsette paljon helpommalla.

Näyttää siltä, että muuallakin maailmassa sama ongelma pitää foorumit hereillä. Ja mitä tulee tohon piraattipelien napisemiseen; Heillä ei ole minkäänlaista oikeutta napista, kun eivät laillisesti ole peliään hommanneet. Saavat mun puolesta hajota turhuuteensa.

Eilen illalla viitisen tuntia putkeen PS3-versiolla ilman ongelman häivääkään, joten huoli pois; aina suositun pelin ilmestyessä joillain on ongelmia (jotka eivät kuitenkaan johdu itse pelistä) ja joidenkin konsoleista aika jättää, mutta kyseessä on todella pieni osuus kaikista kyseisen pelaajista.

Nooh olisi hauska tietää onko Koeralla vanha läskips3 versio vai nykyinen slim. Ihan vain huomatuksena, että itsellänihän teki vastaavanlaisen jumimisen GTA IV eli yks kaks peli vaan alkoi jumimaan ja kun masiinan buuttas niin ei enää lukenut mitään levyjä. Oli hajonnut Bluray-aseman laseri.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi